Μας έλυσαν την απορία για το Survivor: Τρώνε οι παίκτες όταν κλείνουν οι κάμερες;

06.03.2017
Το Survivor βρίσκεται σε εξέλιξη και σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τηλεόραση Κύδων, Αγάπη Νταγκουνάκη, η οποία συμμετέχει στην ομάδα παραγωγής του ριάλιτι μας λύνει την απορία που «καίει» όλους εάν και τι τρώνε οι παίκτες πίσω από τις κάμερες.

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο Survivor; Ιδού και η απάντηση:

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δοκιμάζω νέα πράγματα. Αγαπώ οτιδήποτε νέο και παράξενο και μισώ κάθε τι βαρετό. Έτσι και στη δουλειά μου έχω δοκιμάσει αρκετά και όλα τα ευχαριστήθηκα πολύ.Το «Survivor» είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου όχι μόνο επειδή θα βρίσκομαι στον Άγιο Δομίνικο για περίπου πέντε μήνες αλλά και γιατί η συνεργασία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ καλή.»

Όσο για την απορία που μας «καίει» όλους εάν δηλαδή οι παίκτες τρώνε φαγητό όταν κλείσουν οι κάμερες, η απάντησή της είναι ξεκάθαρη:

«Το φετινό «Survivor» είναι διαφορετικό καθώς το παιχνίδι έχει έναν αρκετά πιο αθλητικό και αγωνιστικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα. Είναι πραγματικά το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και πολλές φορές ζηλεύω τους παίκτες γιατί θα ήθελα πολύ να έπαιρνα μέρος στα ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια. Όσον αφορά στους κανόνες του παιχνιδιού είναι κυριολεκτικά αυστηροί και παρότι οι παικτές πεινάνε, δεν δίνεται φαγητό κρυφά όπως πολλοί νομίζουν. Τόσο οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ όσο και οι ΜΑΧΗΤΕΣ έχουν φτάσει και πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα όρια τους καθώς οι συνθήκες είναι πιο αντίξοες από ό,τι παρουσιάζονται στην τηλεόραση.»