Στα δικαστήρια η Ελένη Μενεγάκη! Γιατί ο Νίκος Μαστοράκης της ζητάει 24.000 Ευρώ

12.01.2017
Σε δικαστικές περιπέτειες μπλέκει η Ελένη Μενεγάκη εξ αιτίας ενός βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της, προερχόμενο από την εκπομπή Σήμερα με παρουσιαστή τον Φρέντυ Γερμανό.

Στο εν λόγω βίντεο είδαμε την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη να δίνει συνέντευξη στον Γερμανό το 1969 μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου αφού μόλις είχε γεννήσει τον γιο της, Γιάννη.

Ο Νίκος Μαστοράκης κινήθηκε δικαστικά, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δικό του πνευματικό δημιούργημα, καθώς υπαγόρευε τις ερωτήσεις στον Φρέντυ.

Σύμφωνα με την Espresso, μία φίλη του κατέθεσε ως μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι το κανάλι όφειλε να του ζητήσει τα πνευματικά δικαιώματα. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του καναλιού απάντησε πως ο Νίκος Μαστοράκης δεν είναι πνευματικός δημιουργός αφού εάν υπάρχουν δικαιώματα, αυτά ανήκουν στη Βουγιουκλάκη και τον Γερμανό ή των κληρονόμων τους.

Να αναφέρουμε πως και στο παρελθόν, ο Μαστοράκης είχε υποβάλει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Alpha, αλλά και του Star με αφορμή την προβολή αποσμάτων από διάφορες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.