Shaya: Απαντά στις φήμες για απαράδεκτη συμπεριφορά στον τελικό

06.03.2015
Η Shaya ήταν το μεγάλο φαβορί του ελληνικού τελικού, όμως, η εμφάνιση της τη μεγάλη βραδιά ήταν σχεδόν απογοητευτική και ίσως αυτή να της κόστισε και τη νίκη, που άξια πήρε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Ωστόσο, μετά το τέλος του τελικού υπήρξαν σχόλια, όπως από τη Σάσα Σταμάτη, ότι η Shaya έβγαλε απίστευτη ξινίλα και δεν πήγε καν να συγχαρεί την Κύπρια συνάδελφο για τη νίκη της. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όλα.

Για το πλάνο που την δείχνει να φεύγει από τη σκηνή μετά την ανάδειξη της νικήτριας και το σχόλιο της Σάσας ότι κατέβηκε χωρίς να συγχαρεί την Μαρία Έλενα Κυριάκου, η Shaya εξηγεί: «Έμεινα μέχρι το τέλος και βγάλαμε και φωτογραφία και έδωσα συγχαρητήρια και στους δημιουργούς του τραγουδιού. Για ποιο λόγο; Ε, ναι, χειροκροτήσαμε και στη συνέχεια κατεβήκαμε να αφήσουμε την νικήτρια να κάνει τις δηλώσεις στις κάμερες. Και πριν είπαμε συγχαρητήρια μεταξύ μας και είχα πει ότι θα βγούμε να διασκεδάσουμε. Από όλο αυτό εγώ έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Έχω κάνει διάφορες επαφές και ετοιμάζομαι να κάνω συνεργασίες στο εξωτερικό πολύ καλές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κακή εμφάνιση της στον τελικό, είπε: «Πολλοί άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο, γίνονταν διακοπές και δεν μπορούσαν να με ακούσουν. Αυτά συμβαίνουν, εγώ δεν έχω σχέση με τον ήχο. Ο, τι μπορούσα να κάνω το έκανα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν δουλειά των τεχνικών και των ηχοληπτών. Μπορεί να πήγε κάτι στραβά, ίσως δεν ήταν η τύχη με τη μεριά μου. Παρ' όλα αυτά, η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο ήταν όνειρο. Με το που βγήκα έγινε χαμός και συγκινήθηκα πολύ. Το απόλαυσα, βγήκα κι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»