Πανικός για Σκορδά: Τοπ μόντελ την "έπεσε" στον Λιάγκα! (vds)

27.02.2015
Το ζήσαμε και αυτό και μπορούμε να πούμε ότι κλείσαμε ως τηλεθεατές… Διάσημο μοντέλο, από τα κορυφαία του τόπου τούτου την «έπεσε» στον Γιώργο τον Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά «σκύλιασε» από τη ζήλια της!

Εκατό χρώματα άλλαξε και δεν είναι ψέμα, ήμασταν μάρτυρες όλοι οι τηλεθεατές, αφού το σκηνικό συνέβη στον «αέρα» του Πρωινού την Παρασκευή (27/2). Και σημείωσε την ημερομηνία αυτή, που θα έχουμε να λέμε, ότι τοπ μόντελ γοητεύτηκε από τον Λιάγκα!

Το σκηνικό έχει ως εξής: ο Λιάγκας είχε «φορτώσει» εξαιτίας της Μαίρης Συνατσάκη και την αποκάλυψη ότι εκείνη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα πληρωθούν για την Γιουροβίζιον! Ο παρουσιαστής έξαλλος τα «έχωνε» στη συνεργάτιδα του, στην οποία έλεγε ότι χαλάει την πιάτσα.

Κι ενώ στο στούντιο είχε επικρατήσει ένας πανικός, η Σάσα Σταμάτη δέχτηκε μήνυμα στο κινητό της από το μοντέλο, που όχι μόνο πήρε το μέρος του Λιάγκα, αλλά έγραψε ένα κατεβατό κολακευτικά λόγια για εκείνον. Ο παρουσιαστής διάβασε το sms και ανέβηκε ψυχολογικά.

Όσο για την Φαίη; Στην αρχή δεν το πίστευε, αλλά μόλις είδε το σύζυγο, να «ψηλώνει» και άλλο από καμάρι, άλλαξε εκατό χρώματα. Με αυτό το κίτρινο της ζήλιας να είναι και το επικρατέστερο. Βρε, τι βλέπουμε πρωινιάτικα οι έρμοι οι τηλεθεατές!