Ξεσπά η Σολωμού: «Θα τους φάω το λαρύγγι»!

27.02.2015
Η Μαρία Σολωμού είναι από τις λίγες περιπτώσεις αυθόρμητων ανθρώπων, που μιλάνε έξω από τα δόντια και δεν τους ενδιαφέρει αν και πώς θα σχολιαστούν οι δηλώσεις τους.

Ας πούμε, πριν χρόνια, είχε σχολιασθεί αρνητικά η δήλωση της ότι δεν πέρασε ωραία ως έγκυος. Τώρα, μιλά για την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, τα λεφτά που της «έφαγαν» από δουλειά, ενώ δε διστάζει να απειλήσει ότι θα… δαγκώσει λαρύγγια


«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν το γεγονός ότι πήρα δάνειο για να αγοράσω το σπίτι μου. Τεράστιο λάθος. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να χρωστάνε, που δεν δανείζονται κι όμως έπεσα στην παγίδα να πάρω αυτό το δάνειο. Το οποίο πάρθηκε την εποχή που όλη η Ελλάδα έτρεχε στις τράπεζες για να αγοράσει αυτά που ήθελε. Αν δεν πληρώσω το δάνειό μου θα πάω φυλακή. Θα με κλείσουν μέσα όπως και πολλούς άλλους Έλληνες. Έχω τέτοιο θέμα με τα δανεικά, που να φανταστείς πρέπει να είμαι και η μόνη σε αυτή τη χώρα που πληρώνει τη δόση της πριν λήξει η ημερομηνία πληρωμής» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι τα γυρίσματα της σειράς, Μάνα Χ Ουρανού είχαν διακοπεί για οικονομικούς λόγους. Αποκαλύπτει, δε, ότι εκείνη κινητοποίησε τους υπόλοιπους ηθοποιούς να μην πηγαίνουν στο γύρισμα μέχρι να πάρουν τα λεφτά τους!!!


«Βέβαια ισχύει και ήμουν εγώ αυτή που το ξεκίνησα με το να μην πηγαίνω στα γυρίσματα. Επειδή στο παρελθόν είχα ζήσει μια τεράστια οικονομική ζημιά με την Ονειροπαγίδα, όπου η εταιρία παραγωγής κήρυξε ξαφνικά πτώχευση, αποφάσισα στο μέλλον να διεκδικώ τα λεφτά μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου πάει να μου φάει ξανά λεφτά. Όπως εγώ είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιός, έτσι θέλω και η παραγωγή της κάθε δουλειάς να είναι τυπική απέναντί μου. Πλέον όμως το θέμα έχει λυθεί και επιστρέψαμε κανονικά στα γυρίσματά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Αγορά.