Έξαλλος ο Λιάγκας τα «χώνει» άγρια στη Συνατσάκη

27.02.2015
Η ιστορία με την αμοιβή της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον και η αποκάλυψη από τις φιλενάδες ότι δεν θα πάρουν μία για τη βραδιά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Και ποικίλα σχόλια, που δεν τα λες και κολακευτικά, για τις δύο γυναίκες. Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα πήραν μαζί τους, ενώ το «τζάμπα» τους προκάλεσε… εμφύλιο σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο Happy day, ας πούμε, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς αντέδρασαν έντονα και τα ειρωνικά σχόλια για τις δύο γυναίκες έδωσαν και πήραν. Και αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να επαναφέρει την τάξη, έκλεισε τα μικρόφωνα.

Στο Πρωινό, όμως, δεν κλείνουν μικρόφωνα, ειδικά όταν…. Γιώργος Λιάγκας speaking. Και ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με την πρόθεση τους να μην πληρωθούν, θεωρώντας αντιεπαγγελματική τη στάση τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα έχωσε άγρια στη Συνατσάκη στον «αέρα» της εκπομπής, η οποία έμεινε μόνο να τον ακούει.

«Εγώ θα πρότεινα να πείτε: «Θα πάρω 1000 ευρώ εγώ και η Ντορέττα, να πάμε αυτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Να πληρωθείς. Να πληρωθείς και άλλο που να τα δώσεις. Το «δεν πληρώνομαι» για μένα είναι αντιεπαγγελματικό. Πάρε αμοιβή και δωσ’ την στα «Παιδικά χωριά SOS”. Εσύ, γιατί δεν πληρώνεσαι; Το κάνεις από χόμπι; Είσαι ψώνιο; Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύω ότι αυτή τη δουλειά την κάνουμε για να ζούμε από αυτή… Παιδιά συγγνώμη, χαλάτε την πιάτσα!» της είπε φανερά εκνευρισμένος.