Σοκ: Γνωστή δημοσιογράφος δέχτηκε δολοφονική επίθεση

27.02.2015
Πριν έναν χρόνο περίπου η υπόθεση εξαφάνισης γνωστής δημοσιογράφου είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής!

Ο λόγος για την Χαρίκλεια Χούντα, η οποία τότε μετά από δύο εβδομάδες ομηρίας σε ένα σπίτι, αφέθηκε ελεύθερη, αποκαλύπτοντας ότι στόχος των απαγωγέων δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ένας συμβιβασμός σχετικός με τη ζωή της και του συζύγου της.

Σήμερα, δέκα μήνες μετά την περίεργη εκείνη υπόθεση, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της, ΜΙΑ αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο Κολωνάκι! Η Θάλεια Χούντα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, το βράδυ της Τετάρτης (25/2) βγήκε πεζή από το σπίτι της και κατευθύνθηκε στο γκαράζ. Όταν πήγε να μπει μέσα ένιωσε την παρουσία ενός άντρα σε απόσταση και πριν προλάβει να το καταλάβει άρχισε να πυροβολεί και μόνο από τύχη δεν την πέτυχαν οι σφαίρες!!!

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος, ο άνθρωπος που την πυροβόλησε είναι ένας από τους απαγωγείς της τον οποίο είχε περιγράψει στις Αρχές! Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ η δημοσιογράφος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Για την ιστορία, οι φερόμενοι ως δράστες της απαγωγής πέρυσι τον Μάρτιο δεν έχουν συλληφθεί και η υπόθεση δεν έχει κλείσει.