Μπαλατσινού: Το «φάσωμα» με Ελένη & η συγγνώμη στη Βανδή

27.02.2015
Καλεσμένη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της πετυχημένης πλέον στήλης του Mega με ΜΙΑ, «Ouga Challenge» ήταν το πρωί της Παρασκευής (27/2) η Τζένη Μπαλατσινού.

Και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι από την αρχή μέχρι το τέλος γελούσε, κατάφερε και απάντησε στις ερωτήσεις, βγάζοντας ακόμη και… ειδήσεις!!!! Ας πούμε, παραδέχτηκε ότι αν έκανε πλαστική στον Πέτρο Κωστόπουλο, θα του έβαζε μαλλιά!

Επίσης, μας μπέρδεψε στην ερώτηση «αν της έχουν προσφέρει ποτέ λεφτά για σεξ», αφού οι απαντήσεις της είχαν ως εξής: «Όχι, ναι, όχι». Κρατάμε την τελευταία. Η Μπαλατσινού παραδέχτηκε ότι δε θα μπορούσε ούτε με σφαίρες να ακούσει 5 ώρες Παντελή Παντελίδη!

Ο Ουγγαρέζος τη ρώτησε και για τις υπόλοιπες δύο της ποτέ «τριάδας» της showbiz, Ελένη Μενεγάκη και Δέσποινα Βανδή αντίστοιχα. Για το Λενιώ, τη ρώτησε αν θα φασώνονταν ποτέ, κάνοντας την Μπαλατσινού να κοκκινίσει, να τον πει «βλαμμένο» και να μην ξέρει που να κρυφτεί.

Όσο για τη Βανδή, επίσης μας μπέρδεψε. Ο Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν θα ζητούσε συγγνώμη από την Δέσποινα κι εκείνη αυθόρμητα απάντησε: «Για ποιο απ’ όλα».