Αγριεύει η κόντρα: Ο Κωστόπουλος είπε "Καραγκιόζη" τον Σεφερλή

18.02.2015
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (17/2) ο Πέτρος Κωστόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες βρίσκονται σε μία «άτυπη» κόντρα.

Ωστόσο, το «καραγκιόζης» που είπε ο Κωστόπουλος για τον Σεφερλή (με την καλή έννοια όπως εξήγησε…) ήρθε να της δώσει σάρκα και οστά, αλλά και να την φουντώσει για τα καλά. Γιατί βλέπεις, ο Σεφερλής (που δεν είναι και άνθρωπος που αφήνει να πέσει κάτι κάτω) έγινε με το δίκιο του έξω φρενών και απάντησε στο «καραγκιόζης» του Κωστόπουλου.

«Ο Μάρκος είπε ότι οι συνεντεύξεις στη τηλεόραση είναι μάπα... Δε θα μου την πει κανένας Μάρκος ούτε ο Στάθης Ψάλτης εμένα για τις συνεντεύξεις, ενοχλήθηκα προσωπικά... Θα 'ρθει το Δελφινάριο να πει σ' εμένα πώς να πάρω συνέντευξη... Πήγα εγώ στο θέατρο να κάνω τον καραγκιόζη; Δε πήγα... Τον καραγκιόζη το λέω με τη καλή έννοια... Είναι ακομπλεξάριστος, αυτοσαρκάζεται, ξεφτιλίζεται με τη καλή έννοια» ήταν τα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα σκληρά λόγια του Κωστόπουλου.

Ο Μάρκος το πρωί της Τετάρτης (18/2) έπαιξε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις του Κωστόπουλου κι έδωσε τη δική του απάντηση. «Ειπώθηκαν πολλά πράγματα με τη καλή έννοια... Τα λέμε πρώτα και μετά λέμε και με τη καλή έννοια και τα γυρίζουμε... Τον χαρακτηρισμό μάπα δεν τον έχω πει ποτέ γιατί εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο»!

Και συνέχισε: «Το μόνο που έχω πει είναι ότι η διαφορά αυτής της εκπομπής στις συνεντεύξεις είναι ότι εγώ προσωπικά θα κάνω κουβεντούλα με τον καλεσμένο και όχι συνέντευξη του τύπου τον στήνω απέναντι και προσπαθώ να τον στριμώξω για να βγάλω λαβράκι. Εγώ είχα πει ότι δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Μίλησα γενικά για τις συνεντεύξεις και δεν θίχτηκε κανένας άλλος, μόνο ο Πέτρος Κωστόπουλος»


Όσο για το «καραγκιόζης» απαντά: «Έχω δώσει συνεντεύξεις στα περιοδικά του, με είχε καλέσει στην εκπομπή του και με είχε παρακαλέσει να πω και το όνομα του περιοδικού του ζωντανά γιατί αυτός ήταν παρουσιαστής και δεν μπορούσε, με είχε καλέσει στο πρωινό τρεις φορές -αν είχα πρόβλημα με τις συνεντεύξεις που μου κάνει ο Κωστόπουλος δεν θα ερχόμουν καν. Τώρα, αν εγώ κάνω τον Καραγκιόζη, είναι τιμή μου να με αποκαλούν "Καραγκιόζη" γιατί αυτό κάνω καλά και ο Καραγκιόζης είναι ένας ήρωας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές».

Για να καταλήξει: «Με παρομοίασε με τον Στάθη Ψάλτη, Είναι μεγάλη μου τιμή και μακάρι να είχα το ταλέντο του Στάθη Ψάλτη. Ας ερχόταν λίγο να δει τι ακριβώς κάνουμε στο Δελφινάριο κι εκεί να έχει άποψη».