Λιάγκας: Η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε για Αραβανή - Βρεττό

10.02.2015
Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Ηλίας Βρεττός σε κυριακάτικη εφημερίδα, αλλά και την παρουσία του στο ΟΛΑ Μπιμπ, επανήλθε στο προσκήνιο ο χωρισμός του με την Ευαγγελία Αραβανή.

Στο Πρωινό ασχολήθηκαν γι ακόμη μία φορά με το χωρισμό αυτό και με αφορμή όσα είπε ο τραγουδιστής στον Θέμο Αναστασιάδη, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ κατάλαβα ότι είναι ένας πολύ πληγωμένος άνθρωπος. Του ήρθε ντουβρουτζάς. Δεν είχε πάρει χαμπάρι καθόλου και μια μέρα πρφανώς, όπως καταλαβαίνω εδώ πρέπει να ξύπνησε η Ευαγγελία και να του είπε «Bye Bye, πάω μωρό μου με άλλον στο Ντουμπάι».

Και δεν έμεινε εκεί, αφού λίγο παρακάτω αποκάλυψε ένα σκηνικό την εποχή που ο Βρεττός ήταν ζευγάρι με την Αραβανή και είχαν συναντηθεί τυχαία στην Τζιά. «Θα πω κάτι για πρώτη φορά. Που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Εμένα που είμαι χοντρούλης. Είμαστε εκεί στη Τζιά. Ο Βρεττός είναι πολύ αδύνατος ο άνθρωπος και γυρίζει και του λέει η Ευαγγελία «Πάχυνες! Δεν ήταν έτσι ο Ηλίας. Αφέθηκε» Έπαθα σοκ γιατί είμαι τέσσερις φορές σα τον Βρεττό» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.