Η Σπυροπούλου βάζει τέλος στις φήμες: Με αυτόν κοιμάμαι!

09.02.2015
Μπορεί η Κων/να Σπυροπούλου να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, αν και σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε εμμέσως στον άνθρωπο που έχει… επιλέξει, οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν.

Και σε όλους αυτούς που αναρωτιούνται ή το έχουν στανταράκι, η Σπυροπούλου έρχεται με μία φωτογραφία να λύσει τις απορίες τους με ποιον κοιμάται….

Ο τυχερός που απολαμβάνει την αγάπη και τη συντροφιά της μικρής ξανθιάς παρουσιάστριας είναι ο Μπάρνεϊ, το νέο κάνε κόρσο σκυλάκι της, που διαδέχτηκε τον άτυχο Μπρούνο. Εξάλλου, όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, η Σπυροπούλου απέκτησε το νέο της σκύλο τα Χριστούγεννα και λίγο καιρό μετά το θάνατο του Μπρούνο που της στοίχισε πολύ.

Και μπορεί να έλεγαν ότι τούτο το σκυλάκι, η Κων/να ήθελε να το προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε σε μία selfie μαζί του την ώρα που χαλαρώνουν μετά από μία κοπιαστική (και βασανιστική λόγω αφανισμένης τηλεθέασης) μέρα. Εξάλλου, ο Μπάρνεϊ τη συνοδεύει και στο πλατό της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, αλλά και στις βόλτες της.