Μπαλατσινού: Η ξαφνική αποχώρηση από το Πρωινό

02.06.2014
Κι εκεί που μας καλημέρισε ωραία και καλά το πρωί της Δευτέρας η Τζένη Μπαλατσινού, τσουπ μετά από λίγη ώρα αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό!

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια κι έφυγε; Την απάντηση έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, λίγο αργότερα, εκθειάζοντας μάλιστα τη σύζυγο και μάνα Τζένη. Γιατί βλέπεις, έφυγε για λίγη ώρα από την εκπομπή, επειδή έπρεπε να βρεθεί στο σχολείο του γιου της, που είχε γυμναστικές επιδείξεις!

«Χαίρομαι που η γυναίκα μου λείπει. Χαίρομαι γιατί κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ζηλεύω αυτή τη στιγμή που έχει πάει να δει το γιο της στην Α' Δημοτικού, που θα τρέξει για πρώτη φορά. Θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις και ήθελε κάποιον από εμάς να είναι εκεί. Ζηλεύω ειλικρινά και της βγάζω το καπέλο που έφυγε για να πάει στον γιο της», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστόπουλος και είχε τέτοιο ενθουσιασμό λες και είναι η μόνη μάνα που κάνει τέτοια «θυσία» για το παιδί της!

Πάντως, μετά από λίγη ώρα η Μπαλατσινού επέστρεψε κανονικά στο πόστο της. Μεταξύ μας κιόλας, αφού ήταν να φύγει και να επιστρέψει, γιατί δεν έλειπε από την αρχή και να ερχόταν μία και καλή αργότερα;