«Αγριεύει» η κόντρα Λιάγκα με Ελευθερίου!

02.06.2014
Προβλήματα έχουν στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 με δυο «παιδιά» τους να έχουν βγάλει τα... μαχαίρια.

Γιώργος Λιάγκας και Λευτέρης Ελευθερίου βρίσκονται σε «άγρια» κόντρα» και την αρχή έκανε – για να θυμηθούμε και λίγη... ιστορία- ο παρουσιαστής όταν είχε κρίνει με άσχημο τρόπο τον ηθοποιό για μία εμφάνιση του στο «Τσαντίρι». Εκείνος είχε ενοχληθεί, είπε ότι δε θα ξαναπάει στο πρωινό και η Φαίη Σκορδά – που για όλους έχει μία καλή κουβέντα, όχι όμως για τον ηθοποιό – είπε ότι τον είχε για «πιο μάγκα»!

Κι αφού κάναμε τη μικρή αυτή... ιστορική αναδρομή, πάμε στο παρόν, όπου ο Ελευθερίου μιλά στο TV Έθνος για την κόντρα αυτή.

«Έχω μάθει να το λέω όταν κάτι με ενοχλεί, χωρίς να σκέφτομαι τις αντιδράσεις. Και δεν θα πάρω την άδεια κανενός για να μιλήσω όταν αισθανθώ ότι έχω θιχτεί. Αυτό που είπα για τον Γιώργο Λιάγκα δεν το είπα με κακία. Με ενόχλησε όταν ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού που συνεργάζομαι βγαίνει και με αποκαλεί... μουλάρι. Πού είναι το παράδοξο; Ήμουν λέει άλογο κούρσας και έγινα μουλάρι. Μα λέγονται αυτά; Αν δεν σε σεβαστεί ο παρουσιαστής του καναλιού σου, τότε τι να περιμένεις από τους ανταγωνιστές; Όλους εμάς που λέμε το "ναι" σε αυτά τα σόου και εκθέτουμε τον εαυτό μας, ποιος θα μας προστατέψει; Στο χωριό μου υπάρχει μια παροιμία που λέει πως "τα μουλάρια βγάζουν όλη τη δουλειά"...» είπε ο άνθρωπος το παράπονό του. Που ένα δίκιο το έχει, αφού η αλήθεια είναι ότι και οι δύο βρίσκονται στην ίδια τηλεοπτική οικογένεια.

Αλλά του Λιάγκα το αυτί, όχι μόνο δε συγκινήθηκε, αλλά μάλλον εκνευρίστηκε, αφού χόντρυνε την κόντρα με τον ηθοποιό. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή τη σκληρή κριτική που έκανε στον Ελευθερίου η επιτροπή στο YFSF, ο Λιάγκας βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για ένα νέο γύρο επίθεσης στον... ομόσταβλό του.

Το λόγο πρώτη πήρε η Σάσα Σταμάτη, η οποία ουκ ολίγες φορές βγάζει τη «βρωμοδουλειά» και... στρώνει το δρόμο στον παρουσιαστή για να κάνει το μονόλογό του. «Αισθάνθηκα ότι ο Ελευθερίου ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Πολύ ξεφτίλα! Αν εξαιρέσεις τον Ρουβά, μετά δεν έχει κάνει κάτι. Τόσο σκληρή κριτική δεν έχουν κάνει σε κανέναν και αυτός δεν έχει χιούμορ, το έχει πάρει πολύ σοβαρά όπως είδατε» είπε η Σταμάτη και τα σκληρά της λόγια δε μας προκάλεσαν και μεγάλη εντύπωση. Εξάλλου.... Σταμάτη είναι αυτή!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Λιάγκας. «Όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να ξέρεις ότι υφίστασαι και κριτική. Όλοι όσοι εκτιθέμεθα μας κρίνουν, άλλοι άδικα άλλοι δίκαια. Δεν μπορεί να δέχεσαι μόνο τις καλές κριτικές και οι αρνητικές να σε πειράζουν. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά δεν ξέρει να το διαχειριστεί. Βλέπεις ότι στο παιχνίδι αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς... Στην αρχή τον θεωρούσαμε φαβορί. Τώρα φαβορί θεωρούμε τον Δόξα, τον Σαββιδάκη» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος προφανώς έχει ξεχάσει τις δικές του αντιδράσεις κάθε φορά που κρίνουν αρνητικά τον ίδιο ή το πρόγραμμα που συμμετέχει.