Άκου τι είπαν: Ελένη vs Happy Day στον Άλφα

02.06.2014
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, στις 17:45, το πλατό του «Άκου τι είπαν!» θα μυρίσει μπαρούτι! Έρχονται δύο πεντάδες που δεν αστειεύονται… και δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο «Ελένη» vs «Happy Day στον Alpha».
Ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο ομάδες που έρχονται με άγριες διαθέσεις για να διεκδικήσουν το έπαθλο: Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης από τη μία και Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Παπανώτας και Νίκη Λεμονή από την άλλη.
Ο ανταγωνισμός αθέμιτος και ο δρόμος για τον τελικό μακρύς. Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και ποια θα φύγει με άδεια χέρια;
Απειλητικά βλέμματα, δολοφονικές ατάκες, και σκληρός ανταγωνισμός σε μία αναμέτρηση μέχρι τελικής πτώσης … από τα γέλια!