Η Μπεκατώρου «έδωσε» στεγνά τη Βανδή!

14.05.2014
Από τη Μαρία τη Μπεκατώρου τη «βρήκε» η Δέσποινα Βανδή, αφού η παρουσιάστρια μέσα από τα «Καρντάσιανς» και με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει, είπε να πει μερικές... αλήθειες για την αοιδό.

Αφορμή, βέβαια στάθηκε η πανηγυρική επιβεβαίωση του Γάλλου μελλοντολόγου, Σεβάν ο οποίος – όπως όλοι πια ξέρουμε – είχε προβλέψει στην εκπομπή ότι η Βανδή θα είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε να... ευλογήσει τα γένια του για το θέμα, ενώ η Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι η πρόβλεψη του Σεβάν, είχε κάνει τη Δέσποινα να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα!

«Είχα πάει να δω τις πρόβες του “The Voice” και χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν η Βανδή. Είναι δίπλα μου ο Σεβάν εντελώς συμπτωματικά και μου λέει η Βανδή “Είπε αυτό το πράγμα είναι αλήθεια; Μπορείς να τον ρωτήσεις άλλη μια φορά; Και μου είπε (ο Σεβάν) “είμαι απόλυτα σίγουρος”» αποκάλυψε η Μπεκατώρου.

Και συνέχισε λέγοντας ότι για να σιγουρευτεί η Δέσποινα αλλά και ο μελλοντολόγος, μίλησαν και στο τηλέφωνο. Μετά από αυτό ο Σεβάν ήταν πια 100% βέβαιος ότι η Δέσποινα και η Μαρία Έλενα θα είναι οι μεγάλες νικήτριες του show.

Πάντως, αγωνία για τις προβλέψεις του Σεβάν είχε και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιάγκας το όνομα της νικήτριας, είπε ότι θέλει πολύ να δει αν θα πέσει μέσα ο μελλοντολόγος. Κι έπεσε.