Η επιστροφή & τα δάκρυα του Λιάγκα!

14.05.2014
Στο Πρω1νο επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας και δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθεί στον ερχομό του δεύτερου γιου του.

Συγκινημένος μίλησε για το μωρό και τη Φαίη Σκορδά, ενώ με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του.

«Στο δεύτερο παιδί τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γιατί έχεις το πρώτο παιδί στο σπίτι και είναι τόσο μεγάλη η αγάπη για το πρώτο παιδί… δηλαδή τώρα στην ερώτηση “τι αγαπάς πιο πολύ;” Σαφώς τον Γιάννη, το καινούργιο μέλος δεν το έχεις συνηθίσει…» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε, ήταν συνεχώς στο πλευρό της Φαίης κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Κατά τη διάρκεια του τοκετού και στον οποίο μπήκα πάλι μέσα κι έκοψαν τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη, είναι ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, ακριβώς η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα» είπε κι έσπασε η φωνή του.

Και συνέχισε: «Επειδή κάποιοι βλάκες λένε ότι δεν πρέπει οι άντρες να μπούνε μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού γιατί λένε ότι αν βλέπεις έτσι τη γυναίκα σου ξενερώνεις σεξουαλικά, είναι τόσο ηλίθιο αυτό το πράγμα… όσοι δεν το έχετε βιώσει σας προτρέπω να το βιώσετε. Είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η στιγμή που ο άντρας υποκλίνεται στο μεγαλείο της γυναίκας, είναι η στιγμή που όσες φορές έχεις τσακωθεί με τη γυναίκα σου και θεωρείς ότι έχεις δίκιο… λες έχει προικίσει η φύση αυτόν τον άνθρωπο με τέτοια δύναμη να σε διαιωνίσει… εκεί υποκλίνεσαι, κάνεις πίσω και λες ο δυνατός της ζωής είναι η γυναίκα…»