Μπαλατσινού: Εξηγεί πώς τα ξαναβρήκε με την Μενεγάκη

19.02.2014
Η... επανασύνδεση της Ελένης Μενεγάκη με την Τζένη Μπαλατσινού είναι γεγονός κι επισφραγήστηκε με την εμφάνιση της δεύτερης στα γενέθλιατων κοριτσιών της πρώτης.

Εξάλλου, οι δύο γυναίκες εκτός από φίλες είναι και κουμπάρες και το... λάδι νερό δεν γίνεται κι έτσι μετά μια μεγάλη παύση, είναι και πάλι φίλες.Το πρωί της Τετάρτης με αφορμή τις φωτογραφίες από το πάρτι, η Μπαλατσινού μίλησε για τη σχέση τους και πώς τα ξαναβρήκε με την Ελένη, η οποία όπως μας είπε, της "είχε λείψει πολύ".

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή μας, με τους οποίους χανόμαστε γιατί υπάρχει κάποιος λόγος και αργότερα ξανασυναντιόμαστε. Ή μπορεί να μην ξανασυναντηθούμε και ποτέ. Αν έχουν υπάρξει πολύ έντονες στιγμές κι έχεις ζήσει πολύ όμορφα με έναν άνθρωπο, πιστεύω ότι όσο και να έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείς», σχολίασε, απαντώντας έτσι στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη, αν πράγματι υπήρχε περίοδος ψυχρότητας ανάμεσα τους.

Και συνέχισε: «Μου είχε λείψει, γιατί γελάω πάρα πολύ μαζί της. Θέλω να πω ότι η Ελένη είναι πάρα πολύ καλή φίλη. Και όταν έχεις ζήσει στιγμές πραγματικά έντονες και έχεις πει πράγματα πολύ δικά σου, αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί, ό,τι και να γίνει».

Την... επανασύνδεση των δύο γυναικών σχολίασε και ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Ποτέ δεν αντάλλαξα με την Ελένη κανένα "μπινελίκι"», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι η Ελένη του είχε μιλήσει με γλυκό τρόπο όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε τα οικονομικά προβλήματα με την εταιρία του