Μπαλατσινού: Η αποκάλυψη για την κόρη της Ελένης

20.02.2014
Ήταν να μη γίνει η αρχή και σπάσει ο πάγος. Άπαξ και συνέβη αυτό, Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού είναι σε καλό δρόμο και η φιλία τους ζει τη δεύτερη ευκαιρία της.

Οι δύο γυναίκες, εκτός από φιλενάδες είναι και κουμπάρες, αφού η Μπαλατσινού έχει βαφτίσει τη μικρότερη κόρη της Ελένης, Βαλέρια. Και για την 6χρονη βαφτιστήρα της μίλησε η συγκινημένη νονά μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας και λεπτομέρειες για τη μικρή. Εξάλλου, όπως καταλάβαμε, είχε καιρό να δει το βαφτιστήρι της και ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος.

«Η βαφτιστήρα μου είναι κούκλα! Είχε βαφτεί πάρα πολύ ωραία, ήταν ίδια η Ελένη! Είχε ξυπνήσει από τις 5 το πρωί και ήθελε η Ελένη να την βάψει! Ήταν ενθουσιασμένη! Είχε φοβερά ροζ χείλη, ήταν copy paste Ελενάκι. Ήταν ντυμένη πριγκίπισσα» είπε η Μπαλατσινού.

Από δίπλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος γι ακόμη μία φορά συμπλήρωσε τη σύζυγο, αποκαλύπτοντας ότι με την ομορφιά της βαφτιστήρας ενθουσιάστηκε και ο γιος τους, Μάξιμος. «Μπαμπά είναι πολύ όμορφη η Βαλέρια!» είπε ο μικρός, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους αφού είναι εξ’ αγχιστείας συγγενείς.