Ουγγαρέζος - Μουτσινάς: Μία συνέντευξη όλο «καρφιά»

12.02.2014
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και όσο κράτησε, ήμασταν με την αγωνία μήπως και μάς βρει κανένα από τα.. καρφιά που εκτόξευαν οι δύο άνδρες. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό ήτο... μιλημένο, όμως, Ουγγαρέζος και Μουτσινάς με τόσες σπόντες που ακουστηκαν, μάς έβαλαν στην τσίτα.

Πάρε ιδέα: Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε για την ελιά του Ουγγαρέζου κι αν γυναίκα τού την έχει δαγκώσει, εκείνος απάντησε: «Δεν μου έχει δαγκώσει ποτέ κοπέλα την ελιά. Είναι της μάνας μου και την κρατάω για περηφάνια, παρόλο που τις πρώτες χρονιές στο Δέστε τους, τότε που πηγαίνατε άπατοι, μου λέγατε να τη βγάλω!» Ντόινγκ.

Κι εννοείται ότι ο Μουτσινάς δεν το άφησε να πέσει κάτω: «Και συνεχίζουμε να στο λέμε και φέτος που επίσης πηγαίνετε άπατοι».

Ο Ουγγαρέζος αναφέρθηκε και πάλι στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς και στην απόφαση του να παραμείνει στο Mega. «Η λογική έλεγε να πάω στο δοκιμασμένο, που ήξερα τα κατατόπια και που βρισκόμουν. Ήμουν λίγο δημόσιος υπάλληλος! Στη σίγουρη επιτυχία».

Τότε, ο Μουτσινάς τού επισήμανε ότι πλέον δεν αναφέρει ούτε τα ονόματα τους, αλλά έπεσε πάνω στον... Ουγγαρέζο: «Μην μου κάνεις τώρα τα “Λιαγκίστικα”. Δεν θα μου βάλεις λόγια στο στόμα. Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός δημοσιογράφος και πανέξυπνος. Από τους πιο έξυπνους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει να πει ο συνεντευξιαζόμενος του και πώς να το βγάλει».

Τώρα αυτά τα... «Λιαγκίστικα» κολακευτικό δεν το λες. Ε;