Σπυροπούλου: «Θερμό» επεισόδιο... αυλικών της με ρεπόρτερ

07.02.2014
Στο θέατρο πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ξανθιά παρουσιάστρια «α» του Alpha είχε μαζί της κι ένα τσούρμο νοματαίους να την συνοδεύουν.

Και να την προστατεύουν από τους κακούς ρεπόρτερ, που (άκουσον άκουσον) βρέθηκαν το ίδιο βράδυ στο θέατρο και τόλμησαν και πλησίασαν την Σπυροπούλου για μια δήλωση. Όπως είδαμε και ακούσαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μία «αυλικιά» - όπως την αποκάλεσε η Σάσα Σταμάτη – μόλις είδε τη ρεπόρτερ της εκπομπής έγινε έξαλλη.

Επιτέθηκε στην κοπέλα κι άρχισε να της μιλάει άσχημα. Όπως αποκάλυψε η Σταμάτη, φώναζε στη ρεπόρτερ, που έμαθε για την έξοδο και τι θέλουν από την ξανθιά. «Φώναζε στην ρεπόρτερ "πού το μάθατε, τι θέλετε από την Κωνσταντίνα, δεν θα μιλήσει, θα τη θάψετε". Μια επίθεση χωρίς καν η ρεπόρτερ να έχει ρωτήσει κάτι την Κωνσταντίνα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταμάτη.

Το όνομα της έξαλλης κυρίας από την παρέα της Σπυροπούλου, δεν το αποκάλυψαν. Ωστόσο, από την περιγραφή της Σάσας, καταλάβαμε περί ποίας πρόκειται. Όταν ο Λιάγκας ρώτησε την Σάσα με ποιο δικαίωμα αυτή η κυρία μίλησε άσχημα στη ρεπόρτερ, εκείνη του απάντησε: "Προφανώς πληρώνεται από την Σπυροπούλου, είναι στην ομάδα της. Είναι άνθρωπος του καναλιού και στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγεται ότι έχει αναλάβει και την Σπυροπούλου. Είναι... μεντόρισσα, coach. Αλλά το θέμα είναι ότι την έχει για καλό αυτή την αυλή, αλλά της κάνει κακό τελικά".

Και ταράμ ταραμ, η «coach» της Σπυροπούλου, είναι η Ζήνα Κουτσελίνη! Η γυναίκα που στο παρελθόν υπήρξε... coach και της Σκορδά, αλλά όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, τόσο Φαίη όσο και ο Λιάγκας μόνο κολακευτικά δε μίλησαν για εκείνη, ενώ έδειξαν να μην γνωρίζουν περί ποίας πρόκειται.

Τέλος πάντων, η συμπεριφορά του ζεύγους είναι πταίσμα, εμπρός στη συμπεριφορά της Σπυροπούλου. Μα... αυλή ακόμα δεν βγήκε από το αυγό;. Τς, τς.