Έξαλλος ο Λιάγκας με την... μορφωμένη Φαίη

07.02.2014
Στο «κρανίο» τα πήρε ο Γιώργος ο Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και παραλίγο ο άνθρωπος να σκίσει τα... πτυχία της συζύγου.

Γιατί, ο παρουσιαστής δεν μπορεί να δεχτεί ότι η μορφωμένη Φαίη έχει αντιλήψεις ενός αμόρφωτου ανθρώπου. Ο κακός χαμός έγινε στο Πρωινό και γι ακόμη μία φορά βρεθήκαμε θεατές ενός συζυγικού καβγά. Και για ακόμη μία φορά, είδαμε τον Λιάγκα να σκούζει και την Φαίη να τον... γράφει.

Sorry κύρ Λιάγκα, αλλά τούτη είναι η μαύρη αλήθεια. Αφορμή για τον χαμό στάθηκε μία ομπρέλα στην ενότητα της μόδας. Σάσα Σταμάτη και Θέμης Γεωργαντάς ήθελαν να την ανοίξουν, ενώ η Σκορδά φώναζε να μην το κάνουν γιατί είναι γρουσουζιά. Και τι φοβάται να μην γρουσουζέψει η Φαίη; Την Λάουρα και να μην μπορεί να κανεί τις αποστολές της;

Τι ήταν να ακούσει ο Λιάγκας τη σύζυγο; Κι ενώ ετοιμαζόταν να φύγει νωρίτερα λόγω «The Voice», επέστρεψε «φορτωμένος» για να της κάνει σε έντονο ύφος την παρατήρηση.

«Δεν επιτρέπεται σε μορφωμένους ανθρώπους, όπως είσαι εσύ να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο. Αυτά περί γρουσουζιών, μαύρων γατών, δεισιδαιμονιών, κτλ, κτλ, είναι μπούρδες, είναι βλακείες, μην τα ακούτε, απευθύνονται σε άλλες εποχές και σε αμόρφωτους ανθρώπους. Αυτά είναι χαζομάρες», είπε κι έφυγε.

Αλλά το αυτί της μορφωμένης Φαίης μήτε που ίδρωσε: «Ωραία, εγώ είμαι χαζή και δεν τις ανοίγω» είπε και η κατσάδα του Λιάγκα πέρασε again στον βρόντο.