Ελένη: «Ψάρωσε» τον Ουγγαρέζο με ένα τηλεφώνημα

07.02.2014
Απολαυστικές στιγμές ζήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά αναφέρθηκε στα επικείμενα γενέθλια της κόρης της, Λάουρας λέγοντας ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια και η Φαίη Σκορδά! Μνήμη ελέφαντα έχει το Λενιώ, που όμως, δεν γνώριζε ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια και ο Ουγγαρέζος.

Αλλά συγχωρείται. Και για την Σκορδά που γνώριζε, πολύ ήταν. Λίγο αργότερα, οι τηλεθεατές την ενημέρωσαν για τον Ουγγαρέζο και πολύ χάρηκε το Λενιώ, που αναρωτήθηκε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής. Η large Ελένη δεν τον έκανε πάνω από 31, ενώ οι συνεργάτες της, που είναι τσακωμένοι με τον χρόνο, τον έκαναν 40!!! Ακολούθησε ένας χαμός και τότε η Κατερίνα Ζαρίφη τον πήρε τηλέφωνο on air για να τον ρωτήσει.

Η σκηνή που ακολούθησε ήτο απολαυστική. Η Ελένη πήρε το τηλέφωνο και μίλησε με τον Ουγγαρέζο, που «ψάρωσε» κι άρχισε να της μιλάει στον πληθυντικό! Είπαμε, Δημητρώ, είναι η «βασίλισσα της ελληνικής τιβί», αλλά όχι κι έτσι.

«Δεν μου λες Δημήτρη, πόσο χρονών είσαι», τον ρώτησε κι εκείνος έμεινε κάγκελο. «Ποια Ελένη;», ρώτησε, αλλά η Ελένη δεν έδωσε την κλασική σόκιν απάντηση. «Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ» του είπε. Και συνέχισε: «Αγόρι μου χρόνια σου πολλά. Έχουμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά χρόνια που ήρθες στην εκπομπή, αλλά μόλις μου έγραψαν στο Twitter ότι έχεις γενέθλια την ίδια μέρα με την κόρη μου. Η πρώτη σου συνέντευξη ήταν, να μην το ξεχνάς αυτό, γούρι σου έφερε. Μια χαρά… έχεις πιάσει τη θέση στο Mega και δεν κουνιέσαι».

Ο Ουγγαρέζος στη μούγκα από τη σαστιμάρα και το μόνο που κατάφερε να σχολιάσει ήταν: «Αισθάνομαι όπως εκείνη τη φορά που με είχε πάρει τηλέφωνο ένας λοχαγός και βάρεσα προσοχή από το τηλέφωνο». Τέλος πάντων, ο Ουγγαρέζος τούς έλυσε την απορία για την ηλικία του γίνεται 34 χρονών) και το στόρι έκλεισε με την έκπληξη της παρουσιάστριας.