Ο Λιάγκας «βλέπει» θέμα με Μουτσινά - Ηλιάκη

07.02.2014
Κι... έκτη αίσθηση διαθέτει ο Γιώργος ο Λιάγκας και μπορεί τούτος να μην βλέπει «dead people», βλέπει όμως... προβλήματα σε άλλες εκπομπές.

Ας πούμε, ο παρουσιαστής «είδε» ότι στους Δέστε Τους η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και υπάρχει θέμα ανάμεσα στο Νίκου Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη!

Αφορμή για να... δει ο Λιάγκας στάθηκε ένας διάλογος ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, όπου ο Μουτσινάς again άφησε υπονοούμενα για επικείμενη αποχώρηση του από την εκπομπή. Η Ηλιάκη τού απάντησε κι ενώ εμείς με τις πέντε αισθήσεις καταλάβαμε ότι πρόκειται για πλάκα, ο Λιάγκας με την... έκτη αίσθηση είδε θέμα.

Και με σοβαρό ύφος είπε: «Υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να το λήξει ο Καλημέρης νομίζω σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το "Δέστε Τους". Εγώ πιστεύω ότι ο Νίκος θέλει να κάνει πρωινό».

Και συνέχισε: «Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη μεταξύ τους. Προς στιγμήν, ο πανέξυπνος και χιουμορίστας Μουτσινάς "πάγωσε" λίγο, όταν του την είπε η Ηλιάκη. Ήταν σαν να του έλεγε η Ηλιάκη "Πες μας, θα μείνεις ή θα φύγεις; Μας έχει ζαλίσει"».

Παρατήρηση: Και ο Λιάγκας και στο Mega και στον ΑΝΤ1 δεν είναι αυτός που κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί να αποχωρήσει από την εκπομπή; Ο Λιάγκας δεν ήταν αυτός που πέρυσι έλεγε ότι θα σταματήσει το Πρωινό; Τούτος δηλαδή γιατί να έκανε πλάκα και ο Μουτσινάς να ορέγεται πρωινά και αντιπαλότητες με Λιάγκα;