Η ενόχληση Βρεττού για τα «αίσχη» της Αραβανή

20.01.2014
Πυρ και μανία (με την καλή, με την κακή την έννοια, ποιος ασχολείται;) σου λέει ότι έγινε ο Ηλίας Βρεττός με την εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Dancing.

Η αγαπημένη του έμεινε με λιγοστά ρούχα κι επιδόθηκε παρέα με την Κατερίνα Στικούδη σε ένα άνευ προηγούμενου λίκνισμα του κορμιού.

Κι άντε να είναι ο Βρεττός στο σπίτι και να την βλέπει από τον καναπέ, πάει κι έρχεται. Μα να βλέπει τα... αίσχη της αγαπημένης του και να ακούει τα επιφωνήματα live δεν είναι και λίγο. Και μία άλφα ενόχληση την είχε, στις δηλώσεις του στο τέλος του κυριακάτικου show.

«Δεν την έχω δει μετά τη χορογραφία. Κάπου την κρύψατε, ελπίζω να την ντύσατε. Το καλό που σας θέλω» είπε στις τηλεοπτικές κάμερες. Βέβαια, στη συνέχεια είπε: «Το τρίο της Ευαγγελίας, της Κατερίνας και του Ηλία είναι ό, τι πιο όμορφο έχει υπάρξει ποτέ στο Dancing. To χαρήκατε πιστεύω όλοι».

Η, δε, Ευαγγελία είχε μεγάλη όρεξη για χιουμοράκι. «Σπίτι θα γυρίσω είτε με ταξί είτε με ωτοστόπ μετά από αυτό. Έκανα το λάθος και δεν ήρθα με δικό μου αμάξι. Με είδε ο Ηλίας και η εμφάνισή μου δεν του άρεσε πολύ στην αρχή. Μετά το συνήθισε και το κατάπιε».

Εμ, ο Βρεττός κατάπιε αυτή την εμφάνιση και οι υπόλοιποι... ξεροκατάπιαν