Λιάγκας: Έξαλλος για το μισθό του Αρναούτογλου

19.12.2013
Στα Καρντάσιανς το βράδυ της Τετάρτης είχαν καλεσμένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον αδελφό του, Σάκη τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, που απολύθηκε από την κρατική τηλεόραση με το κλείσιμό της.

«Με πόνεσε άμεσα αυτή η ιστορία, λόγω του ότι έμεινε άνεργος ο αδερφός μου. Ο Σάκης, λέγοντας τον καιρό έπαιρνε 900 ευρώ το μήνα, και ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, που κατηγορήθηκαν πως έπαιρναν πολλά λεφτά!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έλα, όμως, που η ατάκα αυτή δεν άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα και ειδικά τα 900 ευρώ ακούστηκαν άσχημα στα αυτιά του, με αποτέλεσμα να τα πάρει ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας αναλόγως στην εκπομπή του.

«Δεν είναι και λίγα να παίρνεις 900 ευρώ για να λες τον καιρό. Εμείς τον λέμε τζάμπα εδώ. Θα μου πεις δεν είμαστε μετεωρολόγοι. Είναι ο άνθρωπος επιστήμονας και παίρνει 900 ευρώ για να λέει τον καιρό. Αλλά φαντάζομαι κάνει κι άλλη δουλειά. Για να πας να γράψεις τον καιρό και να τον πεις, δεν είναι λίγα τα λεφτά. Δεν λέω ότι άδικα τα έπαιρνε. Ίσα ίσα που είναι καλός και κατανοητός μετεωρολόγος. Αλλά επειδή μας ακούει ο κόσμος και θα μας πάρει με τις λεμονόκουπες, μην τρελαθούμε ότι είναι και λίγα τα 900 ευρώ για να πας για δυο ώρες δουλειά!»

Εμ βέβαια. Να παρουσίαζε πρωινό, να τα έπαιρνε τα λεφτά του....