Έρωτας & Τιμωρία: η Γιασεμίν έχει πάθει σοκ από την σύλληψη του Σαβάς

22.12.2011
Η Γιασεμίν με τη μητέρα της βλέπουν στην τηλεόραση τη σύλληψη του Σαβάς και παθαίνουν σοκ! Η Τσιτσέκ,

Η Γιασεμίν με τη μητέρα της βλέπουν στην τηλεόραση τη σύλληψη του Σαβάς και παθαίνουν σοκ! Η Τσιτσέκ, το ίδιο ανάστατη, ειδοποιεί τον Γιαβούζ, ο οποίος την καθησυχάζει ότι θα πάει να δει ο ίδιος πώς έχει η κατάσταση.
Η Λεϊλά έξαλλη, λέει στην κόρη της πως δε θα θυσιάσει ούτε την ίδια, ούτε τον Ομέρ για χάρη του Σαβάς! Της ζητά να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν από την πόλη πριν τον αποφυλακίσουν.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται συνέχεια με το μεγάλο σκάνδαλο γύρω από την οικογένεια Μπαλντάρ και κάνουν ρεπορτάζ για τις ανακρίσεις των κρατουμένων. Μιλάνε για την ''Πτώση των Μπαλντάρ''. Η αστυνομία έχει συλλάβει κι ανακρίνει τη Ναζάν με τον Μπορά. Ο Γιαβούζ έχει πάει στα δικαστήρια αλλά η αστυνομία τον εμποδίζει να μπει. Μετά από ώρες ανάκρισης, το δικαστήριο αφήνει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τους Παλά, Σαχνούρ, Ναζάν και Μπορά, λόγω έλλειψης στοιχείων. Η κράτηση, όμως, του Σαβάς συνεχίζεται!
Ο ίδιος προσπαθεί να τους πείσει ότι τόσο ο ίδιος, όσο κι η οικογένεια του, δεν έχουν καμία σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών... Η Γιασεμίν, σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να δουλέψει αλλά η Σεβγκί την πιέζει να τη συνοδεύσει στο επαγγελματικό ραντεβού με τον Γιαβούζ.
Ο θόρυβος από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει απειλεί με καταστροφή την οικογενειακή επιχείρηση των Μπαλντάρ.
Παραγγελίες ακυρώνονται, συμφωνίες συνεργασίας αίρονται, όλα είναι έτοιμα να καταρρεύσουν... Κι η ανάκριση του Σαβάς, συνεχίζεται. Η αστυνομία τον ρωτάει για τον Αχμέτ Μοράν...