Αποχώρηση - σοκ παρουσιάστριας του ΑΝΤ1!

06.12.2011
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι αποτελεί παρελθόν από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Γιώτα Μιχαλοπούλου. Η γνωστή και αγαπημένη του κοινού παρουσιάστρια μετά από αρκετά χρόνια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι αποτελεί παρελθόν από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Γιώτα Μιχαλοπούλου. Η γνωστή και αγαπημένη του κοινού παρουσιάστρια μετά από αρκετά χρόνια στην οικογένεια του καναλιού, αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά, προκαλώντας την έκπληξη των συναδέλφων της. Όχι, όμως και της διοίκησης, αφού φαίνεται ότι γνώριζαν τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, η Μιχαλοπούλου πρόκειται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, αφού δέχθηκε ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η παρουσιάστρια το σαββατοκύριακο παρουσίασε το τελευταίο της δελτίο, ενώ μετά το τέλος αυτού ανακοίνωσε στους συναδέλφους της ότι αποχωρεί. Και όλοι έμειναν έκπληκτοι αφού δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Κι επειδή πρόκειται για μία εξαιρετική παρουσιάστρια, που μόνο συμπάθειες είχε, όλοι στενοχωρήθηκαν για την αποχώρηση της. Για την ιστορία, η Μιχαλοπούλου βρισκόταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τα μέσα της δεκαετίας του '90

Υ.Γ Πάντως, η Γιώτα Μιχαλοπούλου την Τρίτη το πρωί έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι μετακομίζει στο Λος Άντζελες, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επαγγελματική πρόταση από κανάλι εκεί.