Ezel: Ο Εζέλ σώζει τον Τζενγκίζ!

27.06.2011
O Εζέλ θέλει να κρατήσει μακριά του την Μπαχάρ, γιατί του θυμίζει την Εϊσάν. Είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί τον πρόδωσαν οι δικοί του άνθρωποι. Ο Τζενγκίζ προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, χωρίς να ξέρει

O Εζέλ θέλει να κρατήσει μακριά του την Μπαχάρ, γιατί του θυμίζει την Εϊσάν. Είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί τον πρόδωσαν οι δικοί του άνθρωποι. Ο Τζενγκίζ προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, χωρίς να ξέρει πως και αυτή είναι μέρος του σχεδίου….
Ο Τζενγκίζ συμπεριφέρεται διαφορετικά στον Καν, τώρα που ξέρει πως δεν είναι γιος του. Η Μπαχάρ είναι εκνευρισμένη και φεύγει από το σπίτι για λίγο καιρό.
Στο μεταξύ ο Μερτ, ένας δημοσιογράφος, ξεκινά μια έρευνα για να ανακαλύψει τι απέγινε ο Ομέρ. Μοιράζεται την ιδέα με τον Εζέλ και τον Τζενγκίζ, αλλά ο Τζενγκίζ αντιτίθεται έντονα. Ο Εζέλ σώζει τον Ενγκίν από κακοποιούς, οι οποίοι είναι άνθρωποι του Ραμίζ και μέρος του σχεδίου τους. Ο Τζενγκίζ και ο Αλί αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο Εζέλ είναι έμπιστος, αλλά τότε ο Εζέλ επίτηδες φωνάζει τον Αλί με το ψευδώνυμό του, «Τανάλιας» και ο Αλί μπερδεύεται.
Παράλληλα, με μια αναδρομή στο παρελθόν, βλέπουμε την παρέα των τριών ανδρών στο παρελθόν. Ο Τζενγκίζ είναι αρχηγός της ομάδας επειδή είναι πιο έξυπνος, ενώ ο Αλί εκτελεί τα σχέδιά του.
Μια νύχτα, ο Ομέρ σώζει τη ζωή του Τζενγκίζ όταν μπλέκουν σε έναν καβγά με κακοποιούς. Ο Αλί δυσκολεύετε να καταλάβει γιατί ο Τζενγκίζ πρόδωσε τον Ομέρ, παρόλο που του έσωσε τη ζωή.