Τι συμβαίνει με την Σίσσυ Χρηστίδου;

27.06.2011
Που είναι η Σίσσυ οεο; Σάββατο πρωί και η Χριστίδου εγκατέλειψε άρον, άρον το πλατό του «Μες στην καλή χαρά», αφού μία που επέστρεψαν από το διαφημιστικό διάλειμμα και μία που η Σίσσυ δεν βρισκόταν στον καναπέ.

Που είναι η Σίσσυ οεο; Σάββατο πρωί και η Χριστίδου εγκατέλειψε άρον, άρον το πλατό του «Μες στην καλή χαρά», αφού μία που επέστρεψαν από το διαφημιστικό διάλειμμα και μία που η Σίσσυ δεν βρισκόταν στον καναπέ. Η Ναταλία Γερμανού μάς ενημέρωσε ότι ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία κι έτσι έφυγε από την εκπομπή. Αλλά είχε και μία άλλη υποχρέωση, καθώς ήταν να πάει σε μία εκδήλωση για τα... Στρουμφάκια!

Την Κυριακή, όμως, η Χρηστίδου πάλι έλειπε από τη θέση της και όχι δεν την «έφαγε» ο... Δρακουμέλ την προηγούμενη μέρα, αλλά ήταν άρρωστη. Όπως μας ενημέρωσε η Ναταλία, το Σισσάκι υποφέρει από αμυγδαλίτιδα γι αυτό και δεν μπόρεσε να ήταν στην εκπομπή.

«Να πούμε περαστικά στο Σισσάκι μας γιατί αυτός ο άτιμος ιός της αμυγδαλίτιδας, ούτε σήμερα μας την άφησε να είναι κοντά μας. Ναι η Σίσσυ έχει αμυγδαλίτιδα. Περαστικά σου αγάπη μου. Μπόλικη βιταμίνη c να πάρεις και φυσικά… αντιβίωση» είπε χαρακτηριστικά και όλοι μαζί της ευχήθηκαν περαστικά. Κι από εμάς το ίδιο...