"Βρικολακιάζουν" Παπουτσάκη - Τζιόβας!

27.06.2011
Της μόδας έχουν γίνει στο εξωτερικό οι ταινίες και σειρές με πρωταγωνιστές... βρικόλακες. Τα βαμπίρ έχουν κατακλύσει τη μεγάλη και μικρή οθόνη και όπου προβάλλονται κάνουν τρελή επιτυχία. Όσοι φανατικοί, λοιπόν

Της μόδας έχουν γίνει στο εξωτερικό οι ταινίες και σειρές με πρωταγωνιστές... βρικόλακες. Τα βαμπίρ έχουν κατακλύσει τη μεγάλη και μικρή οθόνη και όπου προβάλλονται κάνουν τρελή επιτυχία. Όσοι φανατικοί, λοιπόν, του είδους μπορούν να χαρούν, αφού το Mega σκοπεύει να κάνει τη δική του... βαμπίρ σειρά.

Σύμφωνα, με το TV Zapping στο Μεγάλο Κανάλι είδαν τον «πιλότο» και ενθουσιάστηκαν τα μάλα. Έτσι, δεν απομένει παρά να δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και ποιο θα είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο; Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας.

Ποιο είναι το στόρι της σειράς; Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’60, όπου ένα νεαρό ζευγάρι τρέχει σε έναν επαρχιακό δρόμο. Κάποια στιγμή μπαίνουν σε ένα δρόμο που απαγορεύεται η διέλευση. Λίγο αργότερα πέφτουν πάνω σε ένα πλήθος το οποίο χορεύει έναν ξέφρενο χορό…Μπαίνουν και αυτοί στο χορό και τότε τα δόντια των ανθρώπων που’ ναι πλάι τους αρχίζουν να…μεγαλώνουν !Είναι …βρικόλακες κι ένας απ’ αυτούς πλησιάζει τον ήρωα που έχει αναλάβει ο Ορέστης Τζιόβας και τον δαγκώνει στον λαιμό!

Πηγή TV Zapping