Καραμεροχαριτάτοι: Από δήμαρχοι... κλητήρες! Τι θα κάνουν;

22.06.2011
Α βρε άτιμη (τηλεοπτική) κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις... και τους κρατάς και άλλους τους ανεβάζεις και μετά... τους πετάς! Και στο τελευταίο φαίνεται ότι ανήκουν οι πάλαι ποτέ ΚαραμεροΧαριτάτοι

Α βρε άτιμη (τηλεοπτική) κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις... και τους κρατάς και άλλους τους ανεβάζεις και μετά... τους πετάς! Και στο τελευταίο φαίνεται ότι ανήκουν οι πάλαι ποτέ ΚαραμεροΧαριτάτοι, οι οποίοι άπαξ και τελειώσει ο μήνας και το «10 με 1 μαζί» ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του... θα χωριστούν και θα γίνουν again σκέτο... Καραμέρο και σκέτο Χαριτάτο.

Βλέπεις, το δίδυμο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) χωρίζει τα τηλεοπτικά τσανάκια του και τραβάει χωριστούς δρόμους... Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» και οι δύο παραμένουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αλλά με τη διαφορά ότι θα περάσουν πίσω από τις κάμερες... Αυτό που λέμε... από δήμαρχος... κλητήρας; Α γεια σου, ταμάμ θα ισχύσει και στην περίπτωση τους, αν όντως τα πράγματα γίνουν όπως τα ακούσαμε στο πρωινό του Star.

Σύμφωνα με αυτό, ο Γιώργος Καραμέρος παραμένει... πρωινός τύπος, γυρίζοντας στα παλιά του λημέρια. Που σημαίνει ότι θα αναλάβει αρχισυντάκτης στην «μαμούθ» εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Αν τώρα τα καλοκαίρια θα τον αντικαθιστά εκείνος, όπως γινόταν κάποτε παλιά ή θα προτιμηθεί η... Μαριέττα Χρουσαλά είναι πολύ μακριά για να ασχοληθούμε.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος παίρνει τους καλογυμνασμένους μύες του, πιάνει μικρόφωνο και βγαίνει στους δρόμους ως... ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων!!! Βέβαια και για τον Χαριτάτο πρόκειται για επιστροφή στα παλιά λημέρια, αφού πριν περάσει μπροστά στο γυαλί ως βασικός παρουσιαστής εκπομπής, ήταν δημοσιογράφος του δελτίου. Βέβαια, παίζει και το ενδεχόμενο να βγαίνει στο δελτίο ως σχολιαστής της επικαιρότητας... Της πολιτικής επικαιρότητας ή γενικά... όπως τι έκανε η «γκαζόζα – Μανωλίδου» ή τι κάνουν και πώς το κάνουν ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά;