Απάντηση Ρούλας σε Λάτσιο και στο σχόλιο η Ελένη!

16.06.2011
Δύο καρέκλες χώριζαν τη Ρούλα Κορομηλά με τον Γιάννη Λάτσιο στην τελετή των μουσικών βραβείων του MAD και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κοιτούσαν για αντιδράσεις των δύο. Βλέπεις, δύο μέρες πριν και συγκεκριμένα την Κυριακή

Δύο καρέκλες χώριζαν τη Ρούλα Κορομηλά με τον Γιάννη Λάτσιο στην τελετή των μουσικών βραβείων του MAD και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κοιτούσαν για αντιδράσεις των δύο. Βλέπεις, δύο μέρες πριν και συγκεκριμένα την Κυριακή, είχε κυκλοφορήσει συνέντευξη του Λάτσιου σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπου μεταξύ άλλων, φρόντισε να πετάξει το φαρμάκι του για τη Ρούλα και την τηλεοπτική της εμφάνιση.

Ο Λάτσιος στη συνέντευξη υποστήριξε ότι η παρουσία της Κορομηλά σε δύο προγράμματα (Big Brother και Greek Idol) προκάλεσε σύγχυση στους τηλεθεατές. Οι δηλώσεις του εννοείται ότι πείραξαν τη Ρούλα, η οποία με την πρώτη ευκαιρία φρόντισε να του απαντήσει με το δικό της τρόπο. Μία που την είδαν οι ρεπόρτερ τη βραδιά των βραβείων και μία που τη ρώτησαν για τον Λάτσιο.

Κι εκείνη δεν τους χάλασε χατίρι. «Ο κύριος Λάτσιος μπορεί να αποφασίσει για τις παρουσιάστριες του καναλιού του» είπε κι έριξε αυτό το... ρουλίστικο χαμόγελο το γλυκό, αλλά που έχει και το φαρμάκι του. «Πάντως, σεβαστή η άποψη του... τη δέχομαι» είπε η Ρούλα και νομίζω ότι με αυτή τη δήλωση τον έκανε... αλοιφή τον Λάτσιο. Ούτε ξεκατίνιασμα, ούτε τίποτε. Τον «κάρφωσε» με ανωτερότητα. Κι αν σκεφτείς ότι η Κορομηλά πήγε στα βραβεία με την αδελφή Λάτσιου...

Οι δηλώσεις της Ρούλας φιλοξενήθηκαν και στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δεν τις άφησε ασχολίαστες. Και μάντεψε... πήρε κατά κάποιο τρόπο το μέρος της Ρούλας, λέγοντας ότι και η Ευγενία Μανωλίδου πέρυσι ήταν στο «Ελλάδας έχεις ταλέντο», ένα μήνα μετά πήγε στο «Dancing» και φέτος στο «Master Chef» και μετά στο καθημερινό «Dancing».