Ο Λάτσιος στον «Καφέ» & τα... καρφιά της Ελένης!

16.06.2011
Για τον Γιάννη Λάτσιο να πηγαίνει καλεσμένος στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη ακούγαμε τόσο καιρό, αλλά Λάτσιο στον κόκκινο καναπέ της πρώην δεν είδαμε. Αλλά να που λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ο Λάτσιος

Για τον Γιάννη Λάτσιο να πηγαίνει καλεσμένος στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη ακούγαμε τόσο καιρό, αλλά Λάτσιο στον κόκκινο καναπέ της πρώην δεν είδαμε. Αλλά να που λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ο Λάτσιος έκανε ένα πέρασμα από την εκπομπή, έστω και με τη μορφή... αποκλειστικών δηλώσεων στην κάμερα του «Καφέ».

Το θέμα με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν αυτό που «έκαιγε» κι αφού η εκπομπή φιλοξένησε τις δηλώσεις της Ρούλας, στο καπάκι πέρασε στις δηλώσεις του πρώην που έκανε στην κάμερα τους. «Μίλησες με τον Γιάννη Λάτσιο και λέω Λάτσιος αν και θα έπρεπε να πω Γιάννης, γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει» σχολίασε η Ελένη πριν περάσουν στις δηλώσεις του. Βέβαια, όσα κατάλαβες εσύ από τον πρόλογό της, άλλο τόσο καταλάβαμε κι εμείς.

Αφού τελείωσε το βίντεο μαζί με το πάνελ της σχολίασαν όσα είπε ο «Γιάννης ο προκομμένος» με την Ελένη εκεί που τον υπερασπιζόταν, εκεί τον κάρφωνε. Πώς λέμε, να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι; Ένα τέτοιο πράγμα έκανε του πρώην συζύγου, αφού στην αρχή τον υπερασπίστηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Ρούλα, λέγοντας ότι κάτι άλλο είχε στο μυαλό του και όχι να «καρφώσει» την Κορομηλά.

Στο καπάκι, όμως, σχολίασε ότι η Ευγενία Μανωλίδου πέρυσι στον ΑΝΤ1 βρέθηκε σε δύο εκπομπές του καναλιού και τέτοιο «άδειασμα» ούτε η Ρούλα δε σκέφτηκε να κάνει. «Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη γι’ αυτό το θέμα. Ποιος ξέρει τι εννοούσε όμως; Μέσα στο μυαλό του δεν μπορούμε να είμαστε» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, η οποία αποκάλυψε ότι πήγε να αγοράσει την εφημερίδα για να διαβάσει τη συνέντευξη, αλλά δεν τη βρήκε, επειδή είχε εξαντληθεί! Και γιατί δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσει;