Ξέσπασε η Μελέτη λόγω Ευγενίας!

31.05.2011
Οι μέρες αγάπης και φιλοφρονήσεων ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Ευγενία Μανωλίδου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εποχές που η Μελέτη καλούσε στην εκπομπή της την Ευγενία και το πρώτο πεντάλεπτο

Οι μέρες αγάπης και φιλοφρονήσεων ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Ευγενία Μανωλίδου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εποχές που η Μελέτη καλούσε στην εκπομπή της την Ευγενία και το πρώτο πεντάλεπτο το σπαταλούσαν σε κοπλιμέντα και πειράγματα η μία στην άλλη, με το πάνελ να συμπληρώνει από δίπλα, τις ξεχνάμε. Τώρα Μανωλίδου και Μελέτη είναι στα... χαρακώματα.

Και μπορεί η σύζυγος Άδωνη Γεωργιάδη να είναι... υπεράνω και να εκδηλώνει την κόντρα της με πλάγιο τρόπο («Θα προωθώ κάθε εβδομάδα όποιον θέλω» είπε), η Μελέτη, όμως, δεν χαμπαριάζει από αυτά. Βούτυρο στο ψωμί της είναι κάτι τέτοια και σήμερα είπε να αφήσει στην άκρη το πάνελ της που από την Παρασκευή «αδειάζει» την Ευγενία και να τα πει μόνη της χύμα και τσουβαλάτα.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης ζήσαμε το ξέσπασμα της Μελέτη κατά της Μανωλίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κατά τη διάρκεια του Dancing δεν είπε μία καλή κουβέντα για εκείνη. «Δεν άκουσα ούτε μια καλή κουβέντα από την Ευγενία, ενώ στο παρελθόν την έχω βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές». Βέβαια, το πάνελ της είναι ασυγκράτητο και με αφορμή το ξέσπασμα της παρουσιάστριας συνέχισε τα υπονοούμενα για την Μανωλίδου και την επιθυμία της να είναι του χρόνου κριτής στο Dancing.

Σε άλλες εποχές, η Μελέτη θα τους έλεγε: «βρε παιδιά, βρε παιδιά...». Τώρα, συμπλήρωσε ότι «οι κριτές θα πρέπει να γνωρίζουν από χορό». Ουπς. Αυτό είναι βαρύ και βλέπω την Ευγενία να αφήνει στην άκρη τις... ανωτερότητες. Δεν γνωρίζει αυτή από χορό και γνωρίζει η Έρρικα Πρεζεράκου;;;