Ο τελευταίος γάμος της σεζόν είναι... όλα τα λεφτά!

30.05.2011
Ο Γιώργος και η Ρούλα είναι το 12ο και τελευταίο ζευγάρι που παντρεύει ο ΑΝΤ1, την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 9 βράδυ. Και είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο Γιώργος και η Ρούλα είναι το 12ο και τελευταίο ζευγάρι που παντρεύει ο ΑΝΤ1, την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 9 βράδυ. Και είστε όλοι καλεσμένοι!

Φέτος είδατε όλα όσα μπορούν να συμβούν κατά την προετοιμασία ενός γάμου, αλλά και την ημέρα του γάμου. Οι γαμπροί νοίκιασαν από Ferrari μέχρι ελικόπτερο, χόρεψαν από τσάμικο μέχρι ντίσκο, έκαναν extreme sports, ξέφρενα bachelor parties και πολλές πλάκες στις μέλλουσες συζύγους τους. Έκαναν επίσης και πολλούς λάθος υπολογισμούς στα λεφτά, στον αριθμό των προσκλητηρίων, στο μέγεθος του νυφικού… Όμως, υπάρχει κάτι που δεν το έχετε δει ακόμα και σας το φυλάμε για το τελευταίο επεισόδιο: το νυφικό της Ρούλας!

Σε αυτή τη σχέση το πάνω χέρι το έχει ξεκάθαρα η Ρούλα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή ο Γιώργος να της αποδείξει ότι το μικρό παιδί μεγάλωσε και είναι έτοιμο να οργανώσει το γάμο τους! Είναι όμως;

Ο Γιώργος έχει πάρα πολλές ιδέες για να οργανώσει τον τέλειο γάμο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να καταλήξει σε μία. Ευτυχώς, γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι… To άλλο πρόβλημα είναι ότι είναι σπάταλος. Ευτυχώς, γι’ αυτό υπάρχουν οι μαμάδες!

Ο Γιώργος δηλώνει ότι θέλει να κάνει ένα αξέχαστο bachelor κι έπειτα ξεκινά τις γνωστές διαδικασίες. Όταν όμως φτάνει η ώρα να διαλέξει νυφικό, μαθαίνουμε το πονηρό του σχέδιο. Είναι αποφασισμένος να φρικάρει τη νύφη!

Η Ρούλα από την άλλη, περιμένει αγχωμένη γιατί πρέπει να καλέσει στο γάμο όλο το σόι της από την Κρήτη. Όταν φτάνει το προσκλητήριο, τη βάζει σε σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά… Ώσπου έρχεται η χαριστική βολή: το νυφικό!

Ο Γιώργος πήρε το ρίσκο του κι έκανε τη νύφη έξαλλη. Τώρα όλα εξαρτώνται από τη Ρούλα. Θα εμφανιστεί στην εκκλησία; Θα έχει happy end ο τελευταίος γάμος; Θα το μάθουμε τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ. Και… μην το πεις στη νύφη!