Σοκ, σοκ, σοκ αποχώρησε η Μελέτη από το Dancing!!!

30.05.2011
Και οι εκπλήξεις στο Dancing with the stars καλά κρατούν, μόνο που στο Live της Κυριακής έγινε η έκπληξη των εκπλήξεων. Η Ελεονώρα Μελέτη, το φαβορί για τη νίκη, μας κούνησε (δακρύβρεχτο) μαντήλι

Και οι εκπλήξεις στο Dancing with the stars καλά κρατούν, μόνο που στο Live της Κυριακής έγινε η έκπληξη των εκπλήξεων. Η Ελεονώρα Μελέτη, το φαβορί για τη νίκη, μας κούνησε (δακρύβρεχτο) μαντήλι, αφού το τηλεοπτικό κοινό φέτος έχει βάλει αμέτη μου χαμέτη να κάνει τρελό κάζο στους stars.

Μάλιστα, στο τελευταίο Live το κοινό συνδύασε το τερπνό (καζούρα) μετά του ωφέλιμου (φιλανθρωπία). Και για του λόγου του αληθές, όχι μόνο κράτησε again τον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά ακόμη κι αν εκείνος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, δεν ήταν καν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην (ηλεκτρική) τούτη θέση βρέθηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και (ω τι έκπληξη) η πρώτη στη βαθμολογία για το Live αυτό, Νάντια Μπουλέ. Και νομίζουμε ότι μπορεί να αποχώρησε η Μελέτη, αλλά και η Μπουλέ ηττημένη είναι. Και τα… καμπανάκια μόλις ξεκίνησαν να ηχούν στα αυτιά της παρουσιάστριας. Μια μικρή παρένθεση προς Μπουλέ: Όταν η άλλη έχει τον καημό της, δεν πας σαν το τσιμπουράκι να της πεις ότι έλεγες το τάδε τραγούδι όσο περιμένατε την ανακοίνωση, επειδή ήσουν σίγουρη ότι θα φύγεις. Επίσης, από αύριο να ξεκινήσει πρόβες μπροστά στον καθρέφτη της στο κομμάτι που δείχνει έκπληκτη όταν αποχωρεί κάποιος και μάλιστα ένα εκ των φαβορί.

Το «θα καταρρεύσω» της Ευγενίας Μανωλίδου μοιάζει αληθινό κι αυθόρμητο μπροστά στη έκπληξη της «συγκλονισμένης» Μπουλέ όταν άκουσε ότι μένει αυτή στο show και φεύγει η Μελέτη. Και μια που είπα Μανωλίδου: καλύτερα δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί η βραδιά για εκείνη. Και το άριστα στο χορό το τσίμπησε και η Μελέτη που την Παρασκευή την «άδειασε» (τάχα μου δεν είναι παρουσιάστρια) πήρε τον… δρόμο της εξόδου. Κι εννοείται ότι βάζουμε ξυπνητήρι κι εφτάμιση νταν το πρωί συντονιζόμαστε με πολύ κουράγιο, υπομονή και αντοχή κι ένα φλιτζάνι πικρό ελληνικό καφέ να δούμε «Πρωινή Μελέτη».