Ο Λούκας Γιώρκας στο "Greek Idol"

26.05.2011
Στο έκτο live οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol.

Στο έκτο live οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ερμηνεύσει ένα ελληνικό και ένα ξένο τραγούδι.

Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους έξι υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται. Ο Λούκας Γιώρκας στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαγωνισμό της Eurovision, θα ανέβει στη σκηνή του Greek Idol και θα ερμηνεύσει ζωντανά το Watch My Dance, αλλά και ένα νέο τραγούδι το οποίο και θα ακουστεί σε πρώτη μετάδοση!

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. Το έκτο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει το Σάββατο, 28 Μαΐου στις 21:00.