Το σχέδιο της πριγκίπισσας Ευγενίας για να φέρει κοντά τα ξαδέλφια της, William και Harry

30.12.2022
Το σχέδιο της πριγκίπισσας Ευγενίας για να φέρει κοντά τα ξαδέλφια της, William και Harry
Τελικά, για κοίτα που μπορεί να μην είναι η Kate Middleton -όπως νόμιζε ο πολύς κόσμος- αυτή που θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του συζύγου της και του αδελφού του...

Τα τελευταία χρόνια με το δράμα που εξελίσσεται στη βασιλική οικογένεια μεταξύ των πριγκίπων Harry και William, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης πάντα πίστευαν ότι η Κate Middleton θα μπορούσε να γίνει ο ειρηνοποιός μεταξύ των δύο αδελφών. Φαίνεται όμως ότι κάποιο άλλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια ανέλαβε αυτόν τον ρόλο: η πριγκίπισσα Ευγενία. Παρόλο που η Eυγενία είναι πολύ δεμένη με τον Harry, φέρεται να μην έχει πάρει θέση στην αδελφική διαμάχη.

Η Eυγενία είναι γνωστή ως η «διπλωμάτης» όσον αφορά στα ξαδέλφια των δύο αδελφών και μια βασιλική πηγή πιστεύει ότι «δεν αποτελεί έκπληξη που μπόρεσε να κρατήσει ίσες αποστάσεις και από τα δύο στρατόπεδα». Σύμφωνα με το Hollywood Life, «Η Ευγενία παραμένει πολύ κοντά με τον William και την Kate, δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει κάνει καμία τέτοια ανοησία. Τους αγαπάει και τους δύο».

Με τα επερχόμενα απομνημονεύματα του δούκα του Sussex, με τίτλο Spare, είναι απίθανο να υπάρξει ειρήνη σύντομα μεταξύ του William και του Harry, αλλά υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. «Τώρα, η ελπίδα είναι ότι με τον καιρό θα μπορέσει να βοηθήσει να γεφυρωθεί το ρήγμα μεταξύ των αδελφών», πρόσθεσε η πηγή για τον ρόλο της πριγκίπισσας Ευγενίας. «Σίγουρα, κανείς δεν περιμένει από αυτήν να το κάνει εν μία νυκτί, αλλά αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είναι αυτή».

Πρίγκιπας Harry: Κατά μέτωπον επίθεση στο Παλάτι για τα ψέματα που είπαν για τον William - Βόμβα μεγατόνων στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ

Η Eυγενία εθεάθη στο Super Bowl με τον Harry τον περασμένο Φεβρουάριο και μαζί με τους συζύγους τους, Jack Brooksbank και Meghan Markle, η τετράδα απόλαυσε ιδιωτικά δείπνα στο Montecito. Είχε ακόμη και ένα πέρασμα στο ντοκιμαντέρ του ζευγαριού, Harry & Meghan στο Netflix, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι είναι κοντά με τους Sussexes. Και αν καταφέρει να κάνει ένα θαύμα με τον William και τον Harry, θα γίνει μια αληθινή βασιλική ηρωίδα.

Νικολέτα Μακρή