Πρίγκιπας Γεώργιος: Η χριστουγεννιάτικη royal κάρτα που πρόδωσε το μυστικό ταλέντο του

26.12.2022
Πρίγκιπας Γεώργιος: Η χριστουγεννιάτικη royal κάρτα που πρόδωσε το μυστικό ταλέντο του
Έφεση στη ζωγραφική έχει ο πρωτότοκος του William και της Kate και φαίνεται πως όλη η royal οικογένειά του καμαρώνει -και δημοσίως!

Γιορτινές μέρες χαράς και τα social media γέμισαν με ευχές για υγεία και αγάπη και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έστειλε τις δικές της. Σε μια χρονιά που σημαδεύεται από "πρώτες φορές" καθώς είναι η πρώτη χρονιά με τον βασιλιά Κάρολο στον θρόνο, μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισας Ελισάβετ μία από τις κάρτες που αποφάσισαν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον royal λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε το ταλέντο του πρίγκιπα Γεωργίου στη ζωγραφική.

Με μια δική του ζωγραφιά έφτασαν οι ευχές του Μπάκιγχαμ στους διαδκτυακούς φίλους του FB και όλοι μιλάνε για το "χέρι" του δεύτερου, πια, στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο -και όχι άδικα!

Κατά τα άλλα, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια (χωρίς τους Sussexes, φυσικά) έφτασαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαλινής στο Sandringham για την καθιερωμένη λειτουργία των Χριστουγέννων και για ακόμη μία φορά, τα σχόλια για την εμφάνιση του διαδόχου William και της οικογένειάς του, ήταν εγκωμιαστικά!