Πρίγκιπας Harry: Τα δύο πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που θα δεχθούν σφοδρή επίθεση στα απομνημονεύματά του

04.01.2023
Πρίγκιπας Harry: Τα δύο πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που θα δεχθούν σφοδρή επίθεση στα απομνημονεύματά του
Τα πολυσυζητημένα – πριν ακόμα κυκλοφορήσουν - απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, με τίτλο Spare, κυκλοφορούν στις 10 Ιανουαρίου και όπως φαίνεται ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο στόχαστρο είναι ο πρίγκιπας William. Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτός.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η σχέση των αδερφών «κρέμεται από μία κλωστή» πριν από την κυκλοφορία του Spare, ενώ μια πηγή είπε στη Sun ότι «Στην καρδιά αυτού του βιβλίου βρίσκεται μια αδελφική αντιπαλότητα μεταξύ του μικρού αδερφού και του μεγάλου αδερφού».

«Θα αποκαλύψει την πικρία και τα αισθήματα αδικίας του Harry που από τη φύση της ιεραρχίας και του εκ γενετής δικαιώματος, ήταν πάντα δεύτερο βιολί σε σχέση με τον μεγαλύτερο William», λέει η πηγή της The Sun. «Οι διαφωνίες αναμένεται να καλυφθούν λεπτομερώς στο βιβλίο και αυτό που επιδεινώνει την κατάσταση είναι ότι δεν είναι κάποιος ξένος που αποκαλύπτει αυτές τις ιδιωτικές στιγμές – είναι ο Harry που δίνει τη μονόπλευρη περιγραφή των οικογενειακών υποθέσεων. Ο Harry και ο William έπρεπε να μείνουν μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον».

Πρίγκιπας Harry: Δύο νέες "εκρηκτικές" συνεντεύξεις, μια διαφορετική ανάγνωση, ολίγη από βαρεμάρα και ένα "Φτάνει πια"

Όσον αφορά στον βασιλιά Κάρολο, η πηγή αναφέρει ότι «η Camilla είναι η κόκκινη γραμμή του Καρόλου. Αν ο Harry την κατηγορήσει τότε ο Κάρολος θα μπορούσε να διακόψει την υποστήριξη, και ο Harry το ξέρει αυτό. Ο Harry είχε μια δύσκολη σχέση με την Camilla, η οποία είχε σχέση με τον πατέρα του όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Diana. Αλλά η επίθεση στην Camilla δεν θα χαροποιούσε το προσωπικό του παλατιού ή τον πατέρα του και ο Harry το γνωρίζει».

Εν τω μεταξύ, άλλη πηγή αποκαλύπτει στους Sunday Times ότι το βιβλίο θα στοχεύσει και την Kate Middleton, αναφέροντας «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο θα είναι χειρότερο γι' αυτούς από ότι περίμενε η βασιλική οικογένεια. Όλα θα αποκαλυφθούν. Ο Κάρολος θα εμφανιστεί καλύτερος από ότι περίμενα, αλλά θα είναι σκληρό ειδικά για τον William και θα χτυπηθεί ακόμη και η Κate». Η πηγή πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή της μάχης μεταξύ των αδελφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς ο Harry και ο William θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».