Meghan Markle: Οι φήμες για ένα βιβλίο με την υπογραφή της και οι πολιτικές φιλοδοξίες που μπορεί να τρέφει

05.01.2023
Meghan Markle: Οι φήμες για ένα βιβλίο με την υπογραφή της και οι πολιτικές φιλοδοξίες που μπορεί να τρέφει
Ενώ μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Ηarry, με τίτλο Spare, οι εικασίες για ένα βιβλίο και από την Meghan Markle (όπου θα τα αποκαλύπτει και εκείνη όλα) προκαλούν επίσης ενδιαφέρον. Το 2021, το ζευγάρι υπέγραψε αυτό που πιστεύεται ότι είναι μια συμφωνία έκδοσης τεσσάρων βιβλίων με τον εκδότη τους, την Penguin Random House, οπότε ένα βιβλίο από την οπτική γωνία της δούκισσας του Sussex, αποτελεί πάντα μια πιθανότητα.

Αυτό που επίσης κάνει μια τέτοια πιθανότητα συναρπαστική είναι ότι υπάρχουν παράλληλα φήμες ότι η Μeghan ενδιαφέρεται κάποια μέρα να θέσει υποψηφιότητα για ένα πολιτικό αξίωμα. Ένας ατζέντης του Ηοllywood δήλωσε πρόσφατα στη Mail on Sunday: «Αν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες, θα ήταν ακόμη πιο λογικό», επειδή είναι μια στρατηγική που χρησιμοποίησαν δημόσια πρόσωπα όπως ο Donald Trump και ο Barack Obama πριν διεκδικήσουν την είσοδο τους στον Λευκό Οίκο. Η προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να ακούγεται μια τεράστια φιλοδοξία αυτή τη στιγμή, αλλά η Μeghan μπορεί να αναζητήσει έναν τρόπο να παντρέψει τα φιλανθρωπικά της ενδιαφέροντα με μια πολιτική δουλειά όταν τα παιδιά της μεγαλώσουν λίγο.

Πρίγκιπας Harry: Τα δύο πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που θα δεχθούν σφοδρή επίθεση στα απομνημονεύματά του

Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, όφειλε να αποφύγει τις πολιτικές συζητήσεις με κάθε κόστος, αλλά η Μeghan αγνόησε αυτήν την απαγόρευση επιχειρώντας πολιτικές κινήσεις όπως για παράδειγμα η επιστολή που έστειλε στο Κογκρέσο υπερασπιζόμενη δυναμικά το ζήτημα της γονεϊκής άδειας μετ' αποδοχών ενώ έκανε ακόμη και επισκέψεις σε Αμερικανούς γερουσιαστές. Αυτή και ο Ηarry έχουν επίσης ενθαρρύνει στο παρελθόν τους followers τους να εγγραφούν για να ψηφίσουν και να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους στην κάλπη, επομένως αυτός ο τομέας δεν της είναι άγνωστος. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει ακόμα από τα χείλη της ότι η πολιτική είναι κάτι που την ενδιαφέρει πραγματικά ως μελλοντική καριέρα.

Προς το παρόν, δεν θα ήταν λάθος να υποθέσουμε ότι μπορεί μια μέρα να μοιραστεί την «εξίσου συναρπαστική» ιστορία της «παντρεμένης με έναν πρίγκιπα», καθώς και τις σκέψεις της για την έξοδο από τη βασιλική ζωή. Ενώ το επίκεντρο είναι στην πλευρά του Harry και στο πώς βλέπει την οικογενειακή διαμάχη αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα απομνημονεύματα της Μeghan δεν είναι παρά εικασίες — προς το παρόν τουλάχιστον.

Νικολέτα Μακρή