H Meghan Markle ζήτησε προσωπική συνάντηση με τον Κάρολο για να «ηρεμήσει τα πνεύματα», όμως λευκή σημαία δεν φαίνεται στον ορίζοντα

22.09.2022
H Meghan Markle ζήτησε προσωπική συνάντηση με τον Κάρολο για να «ηρεμήσει τα πνεύματα», όμως λευκή σημαία δεν φαίνεται στον ορίζοντα
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι έτοιμοι να γεφυρώσουν το χάσμα με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη ενώ η οικογένεια βιώνει μια περίοδο κοινής θλίψης για τον θάνατο της βασίλισσας. Σύμφωνα με τον βασιλικό ρεπόρτερ Neil Sean, η Μeghan ζήτησε μια συνάντηση με τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, για να «ηρεμήσει τα πνεύματα» πριν αυτή και ο Harry επιστρέψουν στην Καλιφόρνια.

«Θα ήθελε τώρα, προτού επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ'», είχε αναφέρει ο Neil, εξηγώντας ότι η δούκισσα υπέβαλε το αίτημα με μια «επίσημη επιστολή» και ότι η συνάντηση θα ήταν «μια ευκαιρία να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να ξεχωρίσουν τα σωστά από τα λάθη και να εξηγήσουν μέρος της λογικής πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια».

Δεν είναι σαφές αν έγινε ή αν γίνει στο μέλλον αυτή η συναντηση, ωστόσο καθώς οι Sussexes έχουν επιστρέψει ήδη στο Montesito και στα παιδιά τους, Archie και την Lilibet, που δεν έχουν δει εδώ και εβδομάδες.

Μια πηγή αποκάλυψε πρόσφατα στο Us Weekly ότι «αυτός είναι ο περισσότερος χρόνος που η Μeghan και ο Harry έχουν περάσει μακριά από τα παιδιά τους και ότι «τους έλειψαν τα παιδιά σαν τρελοί και έκαναν FaceTiming μαζί τους κάθε μέρα».

Σύμφωνα με βασιλικούς αναλυτές, πάντως, δεν διαφαίνεται από πλευράς της βασιλικής οικογένειας σαφής διάθεση να γεφυρωθεί το χάσμα -ούτε όμως, πραγματικά, και από τους Sussexes. Υπογραμμίζουμε επ' αυτού αφενός ότι ο Harry ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς του την τελευταία στιγμή, αφετέρου ο ίδιος και η σύζυγός τους "ξεπροκλήθηκαν" από επίσημο δείπνο που παράθεσε βασιλιάς Κάρολος Γ', ενώ σημειώνουμε επιπλέον πώς ό,τι κι αν λέει ο δούκας του Sussex περί προσέγγισης, οι πληροφορίες τον θέλουν να εμμένει στη βούλησή του να εκδόσει όντως την αυτοβιογραφία του, που κάθε άλλο παρά θετικά θα είναι ως προς τη βασιλική οικογένεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι, απλώς, κουβέντες.