Πριγκίπισσα Charlotte: Το γλυκό βίντεο όπου δίνει οδηγίες τον αδελφό της George, στην κηδεία της βασίλισας Ελισάβετ

21.09.2022
Πριγκίπισσα Charlotte: Το γλυκό βίντεο όπου δίνει οδηγίες τον αδελφό της George, στην κηδεία της βασίλισας Ελισάβετ
Η μοναχοκόρη του William και της Kate δείχνει να έχει κατανοήσει τις υποχρεώσεις του βασιλικού πρωτοκόλου πολύ καλύτερα από τα αδέλφια της εξ ου και, όπως φαίνεται, έχει αναλάβει την "έννοια" τους από τη μαμά Kate. Η στιγμή που η Charlotte θυμίζει στον George τι "πρέπει" να κάνει όταν περάσει από μπροστά τους το φέρετρο της προγιαγιάς τους είναι πολύ γλυκιά, όπως ήταν και δύο ακόμη που έχει καταγράψει ο φακός, μία με τον μεγάλο αδελφό και πάλι, και μία με τον μικρό Louis.

Υπήρξαν πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου, από την οικογενειακή συγκέντρωση μπροστά από την εκκλησία μέχρι τα κοσμήματα που φόρεσε η βρετανική βασιλική οικογένεια για να τιμήσει την αείμνηστη βασίλισσα. Μάλιστα πολλά ήταν τα θετικά σχόλια όταν έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton αποφάσισαν να φέρουν στην κηδεία τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα δυο πριγκιπόπουλα καθώς πήγαιναν από και προς την κηδεία, ακόμη και όταν περνούσε από δίπλα τους το φέρετρο της βασίλισσας. Ο φακός μάλιστα "τσάκωσε" μια μοναδική στιγμή ανέμεσα στα δυο πριγκιπόπουλα όπου η Charlotte έλεγε στον George ότι έπρεπε να υποκλιθεί όταν περνούσε η βασίλισσα.

Στο βίντεο των έξι δευτερολέπτων, βλέπουμε τον George και τη Charlotte να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, ανάμεσα στους γονείς τους, Κate και William. Η Charlotte αποσπά την προσοχή του George λέγοντας σοβαρότατη, ότι όταν περνάει το φέρετρο της βασίλισσας, πρέπει να υποκλιθεί (κάτι που όντως κάνει!).

Ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει με κάτι που είχαμε δει νωρίτερα, όταν το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία και τα πριγκιπόπουλα είχαν ξεχαστεί και δεν έκαναν την υπόκλιση ως όφειλαν, με τη μαμά Kate να τους το θυμίζει.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που έγινε αυτό. Πριν από μερικούς μήνες και κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας και καθώς όλη η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στο μπαλκόνι του παλατιού, η πριγκίπισσα Charlotte παρατήρησε ότι το χέρι του πρίγκιπα George ακουμπούσε στην περβάζι, κάτι που είναι εκτός πρωτοκόλλου για τη βασιλική οικογένεια. Τότε, ακούμπησε γλυκά το χέρι του αδελφού της, λέγοντάς του να διορθώσει τη στάση του. Και αντί να αντιδράσει εκείνος, συνετίστηκε ευθύς αμέσως, κάτι όμως που ο μικρός αδελφός, Louis, δεν έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση μέσα στην άμαξα που τους οδηγούσε στις εκδηλώσεις του Trooping Colour Day.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Charlotte δείχνει όλο και περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση, χωρίς να φοβάται να πει στους ανθρώπους να ηρεμήσουν ή να συγκεντρωθούν - κάτι που μας θυμίζει τη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Diana. Κάθε τόσο, μπορούμε να δούμε το δυνατό πνεύμα της Diana μέσα στην εγγονή της και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο μεγαλώνει.