Πριγκίπισσα Άννα: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού στη μητέρα της, βασίλισσα Ελισάβετ

15.09.2022
Πριγκίπισσα Άννα: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού στη μητέρα της, βασίλισσα Ελισάβετ
Tην Τρίτη το απόγευμα, η πριγκίπισσα Άννα έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο μιλάει για τις τελευταίες στιγμές της μαζί με τη μητέρα της, βασίλισσα Ελισάβετ. «Είχα την τύχη να μοιραστώ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μου μητέρας. Ήταν τιμή και προνόμιο να τη συνοδεύσω στα τελευταία της ταξίδια. Βλέποντας με τα μάτια μου την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν τόσοι πολλοί σε αυτά τα ταξίδια ήταν τόσο αφυπνιστικό όσο και ανυψωτικό», είπε.

Η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της, αντιναύαρχος Sir Tim Laurence, πέταξαν επίσης με το φέρετρο της βασίλισσας από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο.

Ο William και ο Harry περπατούν μαζί πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας και ο χρόνος γυρίζει στο 1997

Αναλυτικά η δήλωση της πριγκίπισσας Άννας:

«Είχα την τύχη να μοιραστώ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μου μητέρας. Ήταν τιμή και προνόμιο να τη συνοδεύσω στα τελευταία της ταξίδια. Βλέποντας με τα μάτια μου την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν τόσοι πολλοί σε αυτά τα ταξίδια ήταν τόσο αφυπνιστικό όσο και ανυψωτικό.

Όλοι θα μοιραστούμε μοναδικές αναμνήσεις. Προσφέρω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους μοιράζονται την αίσθηση της απώλειας μας.

Ίσως μας υπενθύμισε πόσο δεδομένη θεωρούσαμε την παρουσία και την προσφορά της στην εθνική μας ταυτότητα. Είμαι επίσης τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη και την κατανόηση που προσφέρθηκε στον αγαπητό μου αδελφό Κάρολο καθώς αποδέχεται τις πρόσθετες ευθύνες του μονάρχη.

Στη μητέρα μου, τη βασίλισσα, σε ευχαριστώ».