Γιατί η Kate Middleton δεν ταξίδεψε για να δει τη βασίλισσα Ελισάβετ στη Σκωτία με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας

09.09.2022
Γιατί η Kate Middleton δεν ταξίδεψε για να δει τη βασίλισσα Ελισάβετ στη Σκωτία με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας
Η Δούκισσα του Cambridge έλειπε από τη σημαντική και πένθιμη ημέρα της οικογένειας του συζύγου της, πρίγκιπα William

Η βασιλική οικογένεια έσπευσε στο κρεβάτι της βασίλισσας Ελισάβετ την Πέμπτη, αφού τα Ανάκτορα του Buckingham ανακοίνωσαν ότι οι γιατροί της «ανησυχούν» για την υγεία της, αλλά η Kate Middleton έλειπε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια - Νέος βασιλιάς της Αγγλίας ο 73χρονος Κάρολος

Η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν πήγε μαζί του για το ταξίδι βόρεια στο Κάστρο Balmoral, το καλοκαιρινό καταφύγιο της βασίλισσας στη Σκωτία. Πιθανότατα αυτό έγινε επειδή ήταν η πρώτη μέρα σχολείου για τα τρία παιδιά του ζευγαριού, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis. Η έναρξη της νέας περιόδου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς εγγράφονται ως μαθητές στο σχολείο Lambrook μετά τη μετακόμιση της οικογένειας από το Λονδίνο στο Windsor στο τέλος του καλοκαιριού.

Ο βασιλιάς Κάρoλος ΙΙΙ έκανε την πρώτη επίσημη δήλωση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Η πρακτική μαμά Kate πιθανότατα έμεινε πίσω στο Adelaide Cottage για την πρώτη μέρα των μαθημάτων των παιδιών. Ωστόσο, η Kate και η βασίλισσα πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επισκέφτηκαν την 96χρονη μονάρχη στο Balmoral με τα παιδιά τους, μια βασιλική καλοκαιρινή παράδοση.

Αν και η Kate πιθανότατα θα είναι γνωστή ως Βασίλισσα Σύζυγος όταν ο σύζυγός της πάρει το θρόνο μια μέρα, είναι απίθανο η βασίλισσα Ελισάβετ να της έχει κάνει ποτέ επίσημα μαθήματα, καθώς δεν είναι από αυτές που το συνηθίζουν, λένε οι μυημένοι. Αντίθετα, η ιστορικός Σάρα Γκρίστγουντ λέει ότι η Βασίλισσα μπορεί να προσέγγισε τη σχέση της με την Kate όπως κάνει με τους πρωθυπουργούς. «Η βασίλισσα πάντα προτιμούσε να κάνει παρά να λέει», λέει η συγγραφέας του "Elizabeth: Queen and Crown".