Πρίγκιπας Harry: Είναι ο περήφανος χαζομπαμπάς της Lilibet και δεν το κρύβει καθόλου

13.05.2022
Πρίγκιπας Harry: Είναι ο περήφανος χαζομπαμπάς της Lilibet και δεν το κρύβει καθόλου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle διατηρούν την οικογενειακή τους ζωή εξαιρετικά ιδιωτική, αλλά ο Harry έκανε μια γλυκιά αναφορά στη μικρή του κόρη Lilibet, τρέχοντας με ένα μπλουζάκι «Girl Dad».

Ο Harry φόρεσε το μπλουζάκι σε ένα βίντεο προώθησης για τον μη κερδοσκοπικό ταξιδιωτικό του οργανισμό Travalyst.

Ο Harry μίλησε πρόσφατα για τα παιδιά του με τη Hoda Kotb στο The Today Show, λέγοντας «Τι μου αρέσει στην πατρότητα; Όλα αυτά. Το χάος, η μάθηση, η υπενθύμιση κάθε στοιχείου του εαυτού σου, της ψυχής σου, σωστά; Όταν δεν είσαι γονιός μπορεί να σε ρουφήξουν όλα τα διαφορετικά πράγματα και μπορεί μερικές φορές να ξεχάσεις ποιος είσαι. Και ξαφνικά ως γονιός, ειδικά τώρα, ο Archie είναι στην ηλικία που είναι και κάνει όλες τις ερωτήσεις».

Συνέχισε προσθέτοντας, «Μου αρέσει. Μου αρέσει κάθε μέρος του. Πάντα ήθελα να γίνω μπαμπάς. Πάντα ήθελα να έχω τα δικά μου παιδιά και τώρα έχω δύο ανθρωπάκια που είμαι υπεύθυνος για αυτά».

O Harry μίλησε επίσης λίγο για τη ζωή του στο σπίτι, λέγοντας «Η καθημερινή μου ζωή περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό. Όλη αυτή η εργασία από το σπίτι δεν είναι και το καλύτερο, σίγουρα μετά τον COVID. Γιατί είναι πολύ δύσκολο όταν τα παιδιά σου και εσύ βρίσκεστε στο ίδιο μέρος. Είναι πραγματικά δύσκολο να διαχωρίσεις τη δουλειά από αυτά. Επειδή κάπως αλληλεπικαλύπτονται. Και εννοώ ότι ο Archie ξοδεύει περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον, διακόπτοντας τις κλήσεις Zoom μας. Μας κάνει όμως επίσης να τα αφήνουμε στην άκρη, οπότε και αυτό είναι ωραίο».