Kate Middleton: Όταν οι παπαράτσι την αποκαλούσαν «πόρνη» για να απαθανατίσουν την αντίδραση της

17.08.2022
Kate Middleton: Όταν οι παπαράτσι την αποκαλούσαν «πόρνη» για να απαθανατίσουν την αντίδραση της
Το να μπει κάποιος στη βασιλική οικογένεια είναι, έτσι κι αλλιώς δύσκολο, αλλά όσον αφορά στις πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William, ο εξονυχιστικός έλεγχος που υπέστησαν ήταν πραγματικά ανυπέρβλητος. Τώρα, όμως, γνωρίζουμε λίγα περισσότερα για το τι πέρασε η Kate Middleton, ειδικά όταν ήταν απλώς "η κοπέλα του William". Στο νέο βασιλικό βιβλίο της Tina Brown, η συγγραφέας αποκαλύπτει το πώς η εστίαση των παπαράτσι στη μελλοντική δούκισσα του Cambridge την έκανε (δυστυχώς) να νιώσει τι περίπου θα βίωνε και η πριγκίπισσα Diana.

Στο «The Palace Papers: Inside the House of Windsor — The Truth and the Turmoil», η Brown θυμάται την αμείωτη προσοχή των ταμπλόιντ και των μέσων ενημέρωσης που αντιμετώπισε η Kate όταν εκείνη και ο William πρωτοέβγαιναν ραντεβού. «Η Kate κυνηγήθηκε ακατάπαυστα στο Λονδίνο. Κυνηγήθηκε όταν έφευγε από το διαμέρισμά της στο Chelsea με τρόπους που θύμιζαν την παρενόχληση της νεαρής Lady Di», γράφει η Brown. Η συγγραφέας φτάνει ακόμη και στο σημείο να αναφέρει ότι η συμπεριφορά προς την Κate περιείχε «ξανά υπερβολές των παπαράτσι από τη δεκαετία του '90».

Kate και William: 13 φορές που έδειξαν δημόσια τον έρωτά τους [photos]

Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που η Kate αντιμετώπισε χυδαίους χλευασμούς από παπαράτσι ως έναν τρόπο να πάρουν μια αντίδραση από αυτήν καθώς τραβούσαν φωτογραφίες. «Καθώς περνούσε μέσα από το σταθμό Paddington ή ένα αεροδρόμιο, οι βάρβαροι φωτογράφοι φώναξαν "Σκύλα!" "Πόρνη!" "Τσουλάκι, κοίτα από εδώ!" για να προσπαθήσουν να τραβήξουν μια αντίδραση της, όπως έκαναν με την Diana», συνέχισε η Brown. Παρά αυτή τη σκληρή μεταχείριση, «η Κate δεν έλαβε καμία επίσημη βοήθεια από το παλάτι για να αποκρούσει τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν να βγει από τη δουλειά».

Αυτού του είδους οι αλληλεπιδράσεις συνεχίστηκαν για χρόνια. Και η Brown κάνει μια σημαντική παρατήρηση για τον τρόπο με τον οποίο οι παλιές σχέσεις του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William αφέθηκαν να τα βγάλουν πέρα. «Οι περισσότερες βασιλικές σύντροφοι χωρίς δαχτυλίδι στο δάχτυλό τους, αφέθηκαν ως φτερά στον άνεμο. Η οξεία επίπληξη που απηύθυνε ο William στον Τύπο το 2007, λίγο αφού η Kate Middleton πολιορκήθηκε έξω από το διαμέρισμά της από ειδησεογραφικό συνεργείο που περίμενε μια ανακοίνωση γάμου, ήρθε μετά από μια σταθερή σχέση πέντε ετών».

Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Οι παρατηρήσεις της Brown τονίζουν πλήρως πόσο αποθαρρυντική ήταν τόσο για την Κate όσο και την πριγκίπισσα Diana, η ένταξη στη βασιλική οικογένεια. Στην περίπτωση της Diana, η διασημότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη και η προσοχή στο νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας έγινε αμείλικτη, τόσο που η ίδια δεν είχε ξαναδεί σχεδόν τίποτα σαν αυτό. Κάποια στιγμή, η Kate Middleton πρέπει να ένιωσε σαν να παρακολουθεί την ιστορία να επαναλαμβάνεται, όταν η ατελείωτη προσοχή προς το πρόσωπό της, δεν φαινόταν να σταματά. Είναι μια τρομακτική υπενθύμιση του πόσο πιεστική μπορεί να είναι η προσοχή των παπαράτσι και το πόσο η Κate και η πριγκίπισσα Diana έπρεπε να το αντέξουν μόνες τους.