Harry-Μeghan: Ποιον διάσημο με τα παιδιά του κάλεσαν στο σπίτι τους για παιχνίδι με Αrchie και Lilibet

16.05.2022
Harry-Μeghan: Ποιον διάσημο με τα παιδιά του κάλεσαν στο σπίτι τους για παιχνίδι με Αrchie και Lilibet
Οι οικογενειακές συναντήσεις για παιχνίδι είναι ο τέλειος τρόπος για να γνωρίσεις άλλους γονείς και είναι μια στρατηγική που λειτουργεί και για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας! Ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle προσκάλεσαν πρόσφατα έναν διάσημο φίλο τους και τα παιδιά του για παιχνίδι στην έπαυλή τους και πέρασαν υπέροχα!

Ποιος ήταν αυτός ο φίλος; Ο James Corden! Ο Βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής του The Late Late Show αποκάλυψε πρόσφατα στην Sun ότι είναι φίλος με τον πρίγκιπα Harry. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Corden και τα παιδιά του, ο εντεκάχρονος Μax, ο εφτάχρονος Carey και η τετράχρονη Charlotte, τα οποία έχει με τη σύζυγό του Julia Carey, είχαν επισκεφθεί το σπίτι τoυ Harry και της Meghan για να παίξουν τα παιδιά τους με τον Αrchie, και την Lilibet.

«Έχω πάει», απάντησε ο Corden στην Sun, όταν τον ρώτησαν αν είχε πάει στην έπαυλη του δούκα του Sussex και της γυναίκας του. «Ήταν περισσότερο ένα είδος σεναρίου playdate με τα παιδιά», πρόσθεσε. «Μετά βγήκαμε για δείπνο, ήταν υπέροχα. Προφανώς δεν θα σας πω άλλα. Προφανώς».

Το περιοδικό OK! δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με τους δύο να κάνουν παρέα και να είναι απορροφημένοι από τη συζήτηση.

Οι δύο άνδρες έχουν μια φιλική σχέση που ξεκίνησε όταν ο Corden πήρε συνέντευξη από τον πρίγκιπα Ηarry στο The Late Late Show τον Φεβρουάριο του 2021. Ήπιαν τσάι στην κορυφή ενός λεωφορείου ενώ περιφέρονταν γύρω από το Λος Άντζελες. Κι εκεί ο Corden πρότεινε αστειευόμενος «το τέλειο σπίτι » για τον πρίγκιπα Harry: «Το σπίτι από το Fresh Prince of Bel-Air ( τη γνωστή σειρά με τον Will Smith)». Πήγαν από κοντά να το θαυμάσουν και ο πρίγκιπας Ηarry άρχισε να ραπάρει το τραγούδι.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους είναι ακόμα φίλοι, καθώς ο Corden είπε στη Sun πόσο πολύ του αρέσουν ο Ηarry και η Μeghan. «Κοίτα, είμαι μεγάλος θαυμαστής και των δύο», είπε. «Προφανώς γνωρίζω τον Ηarry καλύτερα από ότι τη Μeghan, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κρίνω ή να επικρίνω».

Ο Corden είπε επίσης στη Sun: «Έχω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό για τον Ηarry και όποιος ήταν κοντά του και πέρασε χρόνο μαζί του, θα ένιωθε ακριβώς το ίδιο». Ο Corden πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι ένας αφοσιωμένος και στοργικός σύζυγος και πατέρας και νομίζω ότι αυτό που έχουν κάνει (με την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή) είναι απίστευτα γενναίο και θα είμαι πάντα δίπλα τους. Δεν έχω τίποτε άλλο μέσα μου εκτός από θαυμασμό και σεβασμό».