Meghan Markle: Γιατί ακυρώθηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ξεκινούσε στο Netflix

04.05.2022
Meghan Markle: Γιατί ακυρώθηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ξεκινούσε στο Netflix
Το "φυσάει και δεν κρυώνει" η Meghan Markle καθώς τα τηλεοπτικά της σχέδια, ή μάλλον, ένα από αυτά, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η εταιρεία streaming ακύρωσε τα σχέδια για την πρεμιέρα του project που δημιούργησε και ήταν εκτελεστικός παραγωγός η Meghan Markle, ως μέρος της συμφωνίας της ίδιας και του πρίγκιπα Harry με το Netflix. Με τον δοκιμαστικό τίτλο Pearl, η εκπομπή θα ακολουθούσε τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού που βρίσκει επιγραφές από διάφορες γυναίκες με επιρροή στην ιστορία.

Το Deadline αναφέρει ότι η σειρά βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη στο Netflix και θα ήταν η πρώτη εκπομπή κινουμένων σχεδίων της Archewell Productions. Τα νέα έρχονται εν μέσω ενός κύματος περικοπών, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε μείωση των συνδρομητών, ενώ δύο άλλες παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων ακυρώθηκαν επίσης την περασμένη εβδομάδα.

Άλλα project της Archewell συνεχίζουν να προχωρούν στο Netflix, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του Harry, Heart of Invictus, το οποίο ακολουθεί τα ταξίδια των αθλητών στους Αγώνες Invictus, που πραγματοποιήθηκαν στη Χάγη της Ολλανδίας τον περασμένο μήνα.

Δεν υπάρχουν νέα μέχρι στιγμής για το αν το Pearl θα εξεταστεί σε άλλους streamers ή δίκτυα. Η σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, ως η δεύτερη εκπομπή στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας του δούκα και της δούκισσας.

«Όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, η ηρωίδα μας Pearl βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», είχε πει τότε η Μeghan στην ανακοίνωση του project. «Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την ισχυρή πλατφόρμα του Netflix και αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς, θα σας παρουσιάσουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία τιμάει τις εξαιρετικές γυναίκες σε όλη την ιστορία».