Ο νέος τίτλος του podcast της Meghan Markle αποκαλύφθηκε — και έχει προσωπική απήχηση

04.04.2022
Ο νέος τίτλος του podcast της Meghan Markle αποκαλύφθηκε — και έχει προσωπική απήχηση
Η Δούκισσα του Σάσεξ θα φιλοξενήσει ένα podcast, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι

Το επερχόμενο podcast της Meghan Markle θα εξερευνήσει ένα ισχυρό θέμα.

Το Spotify αποκάλυψε τον τίτλο του podcast: "Archetypes". Με οικοδέσποινα τη Δούκισσα του Sussex, το podcast θα «διερευνήσει τις ετικέτες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Μιλώντας με ιστορικούς και ειδικούς, η Meghan «θα αποκαλύψει την προέλευση αυτών των στερεοτύπων και θα έχει συνομιλίες χωρίς λογοκρισία με γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς αυτές οι τυπογραφικές εκδόσεις διαμορφώνουν τις αφηγήσεις».

Μeghan Markle Σκάνδαλο: Είχαν προσφέρει χρήματα σε συμπρωταγωνιστή της για να «αποκαλύψει» ότι είχαν κάνει σεξ!

Ο τίτλος αναφέρεται στο θέμα της εκπομπής και είναι επίσης ένα νεύμα στον Archewell, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από τη Meghan και τον πρίγκιπα Harry.

Σε ένα ηχητικό teaser που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Δούκισσα —η οποία έχει μακρά ιστορία ακτιβισμού για τα δικαιώματα των γυναικών— αναφέρεται σε στερεότυπα σχετικά με τις γυναίκες, ιδιαίτερα μέσω του φακού της λαϊκής κουλτούρας και των μέσων ενημέρωσης. "Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες: οι λέξεις που μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πώς τα μέσα αντανακλούν τις γυναίκες σε εμάς... αλλά από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πώς συνεχίζουν να εμφανίζονται και να ορίζουν τη ζωή μας;" ρωτάει η Meghan, η οποία είναι μαμά της κόρης Lilibet, 9 μηνών, και του γιου Archie, που θα γίνει 3 τον Μάιο.

Τα σχέδια για το podcast επιβεβαιώθηκαν για πρώτη φορά από έναν εκπρόσωπο της Archewell Audio στις 17 Μαρτίου. Η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία μεταξύ του Spotify και της εταιρείας παραγωγής τους Archewell Audio το 2020 με στόχο να «χτίσουν κοινότητα μέσω κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών. "